Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'We werden verliefd op Texel en zijn dat nu nog'

ROMANTIEK VIERT HOOGTIJ OP ZONNIG WADDENEILAND

Den Burg, 18 mei 2011 - De liefde bloeit op Texel. Het zonnige Waddeneiland bezorgt menige gast vlinders in de buik. Sommigen ontmoeten er hun droompartner, anderen trouwen er of beleven romantische momenten op een van de vele mooie plekjes.

Tal van ervaringen zijn te lezen in de rubriek 'Mijn Texel' op www.texel.net. De rubriek telt inmiddels bijna 100 blije, leuke en soms ontroerende reacties, waarin persoonlijke liefdes en de passie voor het eiland een grote rol spelen. De VVV wil bezoekers hiermee op ideeën brengen voor een (volgend) hartstochtelijk verblijf op het liefdeseiland Texel.

Verliefd

Een treffend voorbeeld op ´Mijn Texel' is het verhaal van een vrouw, die met een vriendin ging kamperen en tijdens die vakantie een groep stoere jongens ontmoette. Eén van hen was wel erg leuk ('gelukkig woonde hij dichtbij') en is nu al vele jaren haar man. Ze keren nog elk jaar terug en genieten telkens met volle teugen. 'We werden verliefd op Texel en zijn nu nog steeds verliefd op Texel.´

Aangrijpend is het relaas van een vrouw die schrijft dat zij al met één been in het graf stond. 'Gelukkig zette ik met mijn andere been de hak in het zand.' Ze wist een opwekkende remedie: 'Zo gauw mogelijk naar Texel om mijn hoofd leeg te schudden, uit te huilen en opnieuw te beginnen.'

Candlelight

De mooie en soms zeer persoonlijke verhalen vormen de inspiratiebron voor www.verliefdoptexel.nl. Onder een filmpje met sfeervolle beelden van Texel is een gedicht ingesproken door Jan van Veen, in de stijl van zijn bekende radioprogramma 'Candlelight'.

Zand aan mijn voeten

Zout op mijn huid

Mijn Texel - de liefde voor jou

Dooft nooit meer uit

Romantische tips

www.verliefdoptexel.nl bevat talrijke romantische tips en een zwoele aanbieding. Een prijsvraag biedt kans op 15 Texelse weekendjes weg.



Ingezonden persbericht