HPS Industrial presenteert Arbor Rigid-752 mini-PC ~ Fanless-PC geschikt voor extreme temperaturen ~

HPS Industrial, specialist in industriële computers en rack servers, heeft de Arbor Rigid-752 toegevoegd aan zijn assortiment. De fanless mini-PC is in te zetten in alle omgevingen waarbij temperatuur een belangrijke rol speelt. De PC kan extreme temperaturen aan, variërend van -40 tot 70 graden Celsius. De Intel Core i5-520M, Fanless Embedded Controller, heeft twee uitbreidingsslots en acht USB-poorten. Door de DIN-rail bevestiging is de mini-PC eenvoudig te bevestigen.

Door het grote temperatuurbereik van de mini-PC, is de PC wereldwijd goed in te zetten in zowel extreem koude als warme gebieden. Daarnaast biedt de Rigid-752 ondersteuning voor GSM / UMTS, SIM-kaarten voor verbinding met internet. Ook is het mogelijk verschillende video-interfaces zoals analoge RGB en DisplayPort te gebruiken.

"Ik ben blij met de toevoeging van de Rigid-752 mini-PC van Arbor aan ons assortiment", zegt Taco Scheper, general manager van HPS Industrial. "Deze fanless-PC is schokbestendig en in te zetten in diverse industrieën. Dit is bijvoorbeeld handig voor meet- of weegstations, schakelkasten langs de weg of in stallen of fabrieken waar geen temperatuurregeling bestaat, maar waar wel een PC moet worden gebruikt."

Specificaties:

· Intel Socket G Core i5-520M-processor

· Twee x 204-pin Dual Channels DDR3 SO-DIMM Sockets
· Intel QM57

· Acht x USB 2.0-poorten

· 1 x 2.5'' drive bay voor HDD/ SSD

· DIN-rail bevestiging

(230 woorden)