Persbericht

FlexPod-datacenteroplossing van Cisco en NetApp wint aan marktaandeel Cisco en NetApp presenteren nieuwe FlexPod-oplossing voor gebruik met SAP®-applicaties voor een grotere flexibiliteit en klantkeuze

Schiphol-Rijk­ 18 mei 2011­ Cisco en NetApp (NASDAQ: NTAP) hebben aangekondigd dat zij bij meer dan 150 klanten gezamenlijke datacenteroplossingen hebben geïmplementeerd, gebaseerd op de FlexPod-ontwerparchitectuur. FlexPod(TM) is een gevalideerde van Cisco en NetApp® die networking, computing en storage in een gedeelde IT-infrastructuur combineert. De oplossing ondersteunt meerdere applicaties en workloads om klanten van channelpartners te helpen sneller en eenvoudiger over te gaan op de cloud. Afgelopen november hebben Cisco en NetApp de eerste FlexPod-oplossing met VMware geïntroduceerd. Deze is inmiddels wereldwijd beschikbaar via 120 gekwalificeerde channelpartners. Nu kondigen Cisco en NetApp een nieuwe, aanvullende ontwerpgids voor FlexPod aan die SAP-applicaties in de cloud ondersteunt.

Nieuwsfeiten

* Cisco en NetApp hebben nieuwe ontwerpgidsen geïntroduceerd die gebruik maken van de FlexPod-ontwerparchitectuur ter ondersteuning van SAP-applicaties.
* Het ontwerp bestaat uit op SAP-oplossingen gebaseerde omgevingen, gevalideerd op de FlexPod gedeelde IT-infrastructuur die klanten helpt applicatie-uitvaltijd te minimaliseren om de implementatie van SAP-oplossingen in een gevirtualiseerde omgeving te versnellen.
* Het ontwerp stelt klanten in staat om hun bestaande of nieuwe SAP-applicaties naar een dynamische of cloud-ondersteunde omgeving over te zetten.
* De FlexPod-oplossing voor gebruik met SAP-applicaties kan zowel virtuele als fysieke configuraties ondersteunen en naar behoefte naar boven en beneden worden geschaald.
* Voor een verhoogde veiligheid kunnen klanten verschillende ontwikkel- of beheeromgevingen isoleren of verschillende productieomgevingen voor SAP-applicaties beheren via de ontwerpgids van Cisco, NetApp en VMware voor een ontwerparchitectuur voor veilige multi-tenancy.
* Cisco, NetApp en VMware hebben een nieuw Unified Support Lab gebouwd waar support engineers klantomgevingen nabootsen, problemen diagnosticeren en snel klantvragen oplossen. Dit versterkt het gezamenlijke, wereldwijde 24-uurs supportmodel dat Cisco, NetApp en VMware hebben ontwikkeld om klanten te voorzien van een gestroomlijnde respons om potentiële problemen omtrent de architecturen van FlexPod for VMware en veilige multi-tenancy te identificeren en op te lossen.

Ondersteunende citaten

Rockwell Bonecutter, Global Alliance Channel Lead, Accenture "We zien een sterke belangstelling voor flexibele, veilige, schaalbare en hoog functionele IT-infrastructuuroplossingen die bedrijven helpen hun SAP-applicaties te optimaliseren om meer efficiency te behalen en kosten te reduceren."

Kevin Ichhpurani, Senior Vice President, Business Development and Strategic Alliances, SAP "FlexPod ter ondersteuning van SAP-applicaties brengt de kracht van de FlexPod-oplossing van Cisco en NetApp naar onze klanten. FlexPod voorziet hen van een bewezen, flexibele IT-infrastructuur voor het opzetten van een veilige privé-cloud. Organisaties kunnen nu op SAP-oplossingen gebaseerde omgevingen naar behoefte schalen. Dit helpt hen zich gereed te maken voor de toekomst en nieuwe groeikansen ten gelde te maken."

Overige resources

* Oplossingsgids van FlexPod for VMware® (Engels) http://media.netapp.com/documents/tr-3884.pdf
* Implementatiemodel van FlexPod for VMware® (Engels) http://media.netapp.com/documents/flexPod-vmware-deployment.pdf
* Solution Brief: FlexPod voor SAP-applicaties (Engels) http://www.netapp.com/us/media/ds-3166-flexpod-for-sap-applications.html
* Blog: "Channels", Cisco: http://blogs.cisco.com/category/channels/
* Blog: "Data Center Networks", Cisco: http://blogs.cisco.com/category/datacenter/
* Blog: "Virtualization Arcade", Nick Howell van NetApp: http://blogs.netapp.com/varcade/
* Blog: "Tim's Tales", Tim Waldron van NetApp: http://blogs.netapp.com/tim/