kerp&company: consultancy om impact van veranderingen te verbeteren


Een blijvend effect van verandering

AMERSFOORT, 20110518 -- kerp&company, het internationale trainingsbureau dat expert is in personal progression, biedt vanaf heden een nieuwe dienstverlening. De nieuwe vorm van consultancy richt zich op het bewerkstelligen van een blijvend effect van verandering. Een veelvoorkomend probleem na veranderingen is het terugvallen in oud gedrag. Om dit te voorkomen, biedt kerp&company handvatten om veranderinitiatieven succesvoller te ontplooien. Zo wordt er meer impact en meer zekerheid bereikt en wordt er nog meer op het doel gefocust.

Van hopen naar verwachten

kerp&company adviseert haar klanten over het inzetten van de negen bronnen van invloed. Door het bereiken van meer impact die meetbaar en succesvoller is, zal het hopen op resultaat veranderen in het verwachten hiervan.

kerp&company

Dit bedrijf geeft al trainingen die zich richten op mindset, meer dan op vaardigheden omdat deze pas beklijven als er een positieve attitudeverandering heeft plaatsgevonden. Er zal zelfs een verandering op een dieper niveau worden bereikt, namelijk in het denken, voelen en doen. Hiermee worden enorme successen geboekt. De onderhoudende en afwisselende trainingsprogramma’s zijn gebaseerd op het principe ‘learning by experimenting’. Trainen is één van de middelen om een doel te bereiken. Kerp&company is doorlopend op zoek naar verbetering van haar eigen diensten en heeft daarom de nieuwe consultancy, voor het bereiken van meer impact, in het leven geroepen. 

kerp&company