Gemeente Amersfoort

Persbericht gemeente Amersfoort - donderdag 28 april 2011

Amersfoort Aangenaam voor Ondernemers op 18 mei

Amersfoort heet nieuwe en nieuw gevestigde ondernemers welkom op woensdag 18 mei 2011. Een goede dienstverlening aan deze ondernemers is een belangrijke voorwaarde voor een bloeiende economie en daarmee een onmisbare voorwaarde voor een aantrekkelijk woon- en leefklimaat.

Gemeente Amersfoort en de Kamer van Koophandel organiseren op woensdagmiddag 18 mei vanaf 15.30 uur in Stadscafé de Observant de bijeenkomst Amersfoort Aangenaam voor Ondernemers. Tijdens deze jaarlijkse netwerkbijeenkomst kunnen nieuwe ondernemers kennis maken met vertegenwoordigers van gemeentebestuur, Kamer van Koophandel en ondernemersorganisaties. Ook is er informatie over initiatieven en projecten gericht op ondernemen.

Netwerk
Tijdens de bijeenkomst krijgen nieuwe ondernemers een goed beeld van alle lokale ondernemersorganisaties en hoe deze kunnen helpen om hun bedrijf tot een succes te maken. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om te netwerken tijdens de informatiemarkt en netwerkborrel.

Aanwezige organisaties
Naast de gemeente en de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland, zijn aanwezig: Amersfoort Creatieve Stad, Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk, Jong MKB Eemland, Koninklijke Horeca Nederland-afdeling Amersfoort, Maatschappij departement Eemland, Matchpoint Betrokken Ondernemen, Ondernemers Binnenstad Amersfoort, ROC ASA, ROC Midden Nederland, Taskforce Innovatie, Techniek Gilde, Utrechtse Ondernemers Academie, Vereniging Amersfoortse Bedrijven, Vereniging van Amersfoortse Ondernemers, Vereniging Amersfoortse Zelfstandigen, Werkgeversservicepunt033, WTCAA-locatie Amersfoort, ZZP BV.

Aanmelding
Amersfoort Aangenaam voor Ondernemers is bedoeld voor nieuwe ondernemers in de stad, die zijn gestart tussen 1 maart 2010 en 1 maart 2011 of die in deze periode naar Amersfoort zijn verhuisd. Ondernemers die behoren tot deze groep zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via de site van de Kamer van Koophandel bij www.kvk.nl/amersfoortaangenaam.

Noot voor de redactie,