Gemeente Zwijndrecht

Zomeravondklanken op het Raadhuisplein

Donderdag 19 mei 2011


Donderdagavond 19 mei kunt u genieten van sfeervolle zomeravondmuziek. "Het Geklank des Konings" geeft samen met beiaardier Jan van der Zwart een miniconcert op het Raadhuisplein van 19.30 uur tot 20.30 uur. Om 19.15 uur heet wethouder Elbert Vissers iedereen van harte welkom.

De Stichting Beiaard Zwijndrecht wil de inwoners van Zwijndrecht graag op een muzikale manier ontvangen op het prachtige Raadhuisplein met als bijzondere uitstraling de beiaard van Zwijndrecht. "Het Geklank des Konings" staat garant voor goede en fijne muziek. Ooit eerder was er een prachtig samenspel tussen orkest en beiaardier, toen nog vanuit de toren naast de Koningskerk.

We nodigen u van harte uit aanwezig te zijn bij het concert. Kom langs op het Raadhuisplein en beleef een mooie zomeravond in een terrasachtige sfeer, waarbij ontmoeting en sfeer centraal staan. Wijnhandel Bas Baan sponsort de avond en dat betekent dat er een heerlijk drankje is. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan schuift het concert door naar een andere avond.