Gemeente Veere


Grijpskerke

Nieuws

Inspiratieavond Schuitvlotstraat Grijpskerke

Op donderdag 19 mei 2011 is er van 19.30 tot 21.00 uur een inspiratieavond in Verenigingsgebouw Het Dorpshuis, Kerkring 1 te Grijpskerke.

De reconstructie van de N57 is in volle gang, dit zorgt voor meer veiligheid, een betere doorstroming en minder overlast voor aan- en omwonenden. De aanpassing van de N57 brengt echter ook veranderende verkeersstromen met zich mee, zo ook aan de Schuitvlotstraat in Grijpskerke. Om te voorkomen dat dit tot eventuele knelpunten leidt onderzoekt de gemeente Veere of er maatregelen nodig zijn om dit te voorkomen.

De gemeente heeft op 14 april j.l. samen met aan- en omwonenden en dagelijkse gebruikers van de Schuitvlotstraat de huidige verkeerssituatie in beeld gebracht. De volgende stap is het formuleren van verkeersmaatregelen. Daarom komt de gemeente graag op 19 mei in contact met aan- en omwonenden en dagelijkse gebruikers van de Schuitvlotstraat die ons van inspiratie willen voorzien.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Maar wilt u wel graag inspiratie geven dit kan per email: grijpskerke@exante.nl. Na de inspiratieavond zullen wij de presentatie op onze internetsite plaatsen: www.veere.nl. U kunt dan nog tot en met 27 mei per email reageren.

Meer informatie?
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met projectleider de heer F. Hamelink van de gemeente Veere via telefoon (0118) 555 269 of per email: fa.hamelink@veere.nl.