RTL Group

Openhartig interview Anouk met 'RTL Boulevard'

Albert Verlinde heeft voor RTL Boulevard een zeer openhartig en exclusief interview gehad met zangeres Anouk. Dit gesprek wordt in twee delen, donderdag en vrijdag, uitgezonden in het populaire RTL 4-programma.

Anouk praat over haar breuk met rapper Unorthadox. Anouk: "Ik heb even de tijd genomen. Als een soort detective ben ik een week lang aan de slag gegaan. Tegen Dox ben ik gewoon aardig gebleven. Maar na wat researchen trok ik een hele beerput open."

De liefdesbreuk is een grote inspiratie voor Anouk's nieuwe album To Get Her Together, dat vrijdag uitkomt. De zangeres vertelt uitgebreid over de totstandkoming van deze cd. Ondanks alles is het volgens Anouk een vrolijke plaat geworden, gemaakt met een flinke dosis zelfreflectie.

Tot slot laat Anouk aan Albert ook een hele andere kant van zichzelf zien. Die van toegewijde moeder: "Ik stel mijn prioriteiten. Mijn kinderen zijn mijn nummer één. Ze zijn nog klein. Nu kan ik nog volop van ze genieten."

Uitzending: RTL 4, donderdag 19 en vrijdag 20 mei, vanaf 18.35 uur. Website: www.rtlboulevard.nl.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl.