Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 09.30 uur

Utrecht, 19-05-2011

Meisje gewond

MIJDRECHT Een meisje raakte op donderdagochtend 18 mei onwel en kwam met haar bromfiets ten val.

Rond 11.55 uur kreeg de politie de melding dat er een aanrijding met letsel op de Hoofdweg had plaatsgevonden. Ter plaatse bleek dat een 17-jarig meisje uit Mijdrecht met haar scooter ten val was gekomen, doordat zij onwel was geworden. Passanten hadden haar gewond op straat aangetroffen. Zij had pijn in haar nek en benen en werd per ambulance naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden gebracht.

Louche types

MONTFOORT Naar aanleiding van een melding over louche types hielden agenten op woensdagochtend 18 mei een man aan.

Rond 08.30 uur werden agenten op het industrieterrein IJsselveld aangesproken door enkele werknemers van een bedrijf. Zij verklaarden dat er op het industrieterrein louche figuren in een auto rondreden. De mannen boden aan gereedschap te slijpen, maar de werknemers vertrouwden het niet. Zij hadden het drietal de dag daarvoor ook al op het industrieterrein gezien, die toen ook al hun diensten aanboden.

Agenten keken naar de auto met de mannen uit en troffen hen op het industrieterrein aan. Eén van de drie inzittenden, een 24-jarige man uit Veldhoven, bleek nog voor ruim zeshonderd euro aan boetes open te hebben staan. De agenten hielden hem aan en brachten hem over naar het politiebureau. Nadat de ruim zeshonderd euro was betaald, mocht de Veldhovenaar het politiebureau verlaten.