Vialis
BR>

Vialis let ook op de kleintjes bij AH XL in Den Haag

Of de consument nu op zoek is naar de grootste keuze in A-merken, feestproducten of naar de kleinste prijsjes, de Albert Heijn XL aan de Elandstraat in Den Haag is dé meest bezochte AH-winkel van Nederland. Niet alleen het ruime assortiment of de goede bereikbaarheid zijn hier de reden van, maar ook de gegarandeerde parkeermogelijkheid bij de winkel. Vialis heeft onlangs ten behoeve van de ruime parkeerplaats aan de Elandstraat het bestaande parkeersysteem ge-update, waardoor klanten van deze AH XL in het vervolg altijd een gegarandeerde parkeerplek hebben. Door de flexibele tarifering (de eerste twee uur gratis, het derde uur Euro 3,50 en daarna Euro 2,50 per uur) heeft de klant in Den Haag daarnaast lekker lang de tijd voor de boodschappen.

Om oneigenlijk gebruik van de aan de Albert Heijn-vestigingen gelieerde parkeervoorzieningen tegen te gaan schakelt Ahold Vastgoed de firma SPARK in. SPARK zorgt ervoor dat de parkeerlocaties van Albert Heijn een positieve uitstraling hebben. Verder begeleidt SPARK de installatie van de parkeersystemen en ondersteunt zij Ahold Vastgoed bij de inkoop van het beheer en verdere professionalisering van haar parkeerorganisatie. Vialis ontving van SPARK de opdracht voor het aanpassen van het bestaande Partktrac-parkeersysteem aan de huidige normen en uitstraling. Het parkeersysteem van AH XL aan Elandstraat moet een klantvriendelijke bediening en uitstraling hebben.

Bij de keuze voor Vialis werd met name gekeken naar het gebruik en de benutting van de parkeervoorzieningen van de Albert Heijn-vestiging in Den Haag. Dat wil zeggen naar een goede balans tussen veel klanten voor de AH XL en de opbrengsten van derden uit parkeerbeheer.