Gemeente Barneveld


Informatieavond Thorbeckelaan zuid goed bezocht

Informatieavond Thorbeckelaan zuid

Woensdag 18 mei organiseerde de gemeente een informatieavond over het voorontwerpbestemmingsplan Thorbeckelaan Zuid. De avond werd goed bezocht. Naast het personeel van de gemeente en de initiatiefnemer van de evenementenhal waren zo'n 45 omwonenden en geĂŻnteresseerden op de informatieavond afgekomen.

De gemeente gaf tijdens de informatieavond in het Hulpverleningscentrum uitleg over het voorontwerpbestemmingsplan Thorbeckelaan Zuid. Dit voorontwerpbestemmingsplan geeft een bestemming aan dat deel van het gebied waar de evenementenhal komt en verkeersoplossing rondom de rotonde in de Thorbeckelaan. Medewerkers van de gemeente lichtten de stedenbouwkundige randvoorwaarden, de verkeerssituatie, de plankaart en de planologische procedure toe.

Na de pauze was er de gelegenheid om vragen te stellen over het voorontwerpbestemmingsplan. Enkele vragen die gesteld waren, betroffen onder andere de verkeerssituatie voor fietsers uit de richting van Barneveld, het parkeren bij evenementen en het gebruik van de evenementenhal. De gemeente maakt nog een verslag van de informatieavond dat zij zal publiceren op deze website. Via de onderstaande hyperlink komt u bij de projectpagina van de ontwikkeling van het gebied Thorbecklaan Zuid, de bekendmaking en de presentatie die op de informatieavond is gegeven.

Thorbeckelaan-zuid Presentatie informatieavond 18 mei 2011 kennisgeving/voorontwerp bestemmingsplan Thorbeckelaan Zuid

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl