Barry Atsma betrapt in slaapkamer met Anne H.

Persbericht van Diabetes Fonds Nederland

Barry Atsma werd recent betrapt met Anne Hoogendoorn, bekend van the Voice. De sexy moves van het stel werden vastgelegd en zijn te zien op http://www.youtube.com/watch?v=binAMHOjNZ0. Desgevraagd luidde de verklaring van zowel Barry als Anne: "Het is niet wat je denkt. We deden het om mensen te beschermen tegen diabetes type 2." Barry en Anne zijn beiden ambassadeurs van het Diabetes Fonds.

De preventieve campagne waarvoor Barry en Anne in actie komen is er één met een knipoog. De campagne zet mensen aan om in beweging te komen, op een laagdrempelige manier. De boodschap is: bewegen kun je altijd en overal. En zorg ook dat die 'iets te relaxte vriend' eens in beweging komt of stimuleer je 'schatje om samen sexy moves te maken'. Iedereen kan een filmpje maken met eigen foto's of die van een vriend(in) en tips ontvangen van de virtuele beweegcoach Daryl.

Lachwekkende persoonlijke filmpjes met Daryl

Alledaagse beweging beschermt tegen diabetes type 2. Ook wie geen sportschooltype is, kan genoeg bewegen. Kleine dagelijkse veranderingen maken al veel verschil. Beweegcoach Daryl heeft een hele voorraad tips, die hij op een luchtige manier naar voren brengt. Hij laat zien hoe leuk bewegen kan zijn, en neemt zichzelf en anderen daarbij graag in de maling. Via www.iedereenbewegen.nl kan iedereen een persoonlijk filmpje met Daryl sturen naar familie, vrienden en collega's! Probeer het zelf: Daryl, Diabetesfonds iedereenbewegen.

Over het Diabetes Fonds

In Nederland zijn er bijna een miljoen mensen met diabetes, waarvan 90% diabetes type 2 heeft. Bij diabetes heeft het lichaam moeite om de bloedsuiker normaal te houden. Als de bloedsuiker jarenlang te hoog is, lijdt het lichaam daaronder. Het gevolg is een domino-effect: hartaandoeningen, slechter zien of blind worden, beschadiging van nieren en zenuwstelsel. Het Diabetes Fonds werkt aan oplossingen voor diabetes. Met wetenschappelijk onderzoek, want dat is de basis voor betere behandelingen. Daarom zamelt het Diabetes Fonds geld in. Zodat steeds meer mensen gezond oud worden!

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.youtube.com/watch?v=binAMHOjNZ0



Razende Robot Reporter