Gemeente Halderberge


Weekmarkten Halderberge

Halderberge heeft drie weekmarkten:

* Dinsdag van 12.00 uur tot 16.00 uur aan de Julianalaan in Oudenbosch

* Donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur op het Raadhuisplein in Hoeven
* Donderdag van 13.00 uur tot 16.00 uur op de Markt in Oud Gastel

Voor deze weekmarkten kunnen marktkooplieden zich aanmelden bij de afdeling Werken. Na het invullen van de juiste gegevens op een inschrijfformulier (PDF, 182 kB) kan men ingeschreven worden op de wachtlijst. De wachtlijst behoeft geen verlenging. De branchering van de weekmarkten is vastgesteld in de Marktverordening (toelichting) (PDF, 42 kB). Volgens deze regels komen de marktkooplieden in aanmerking voor een plaats op de weekmarkt. Marktkooplieden hebben een proefperiode van vier weken, waarover zij geen leges betalen.

Het marktgeld is verschuldigd door degene aan wie een tent of kraam of andere standplaats op de weekmarkt is toegewezen. De hoogte van het recht wordt berekend per strekkende meter en wordt jaarlijks vastgesteld in de Tevens vindt er een verhoging plaats per marktdag voor het gebruik van stroom. De leges worden per kwartaal in rekening gebracht.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit onderwerp neemt u contact op met het ondersteuningsteam van de afdeling Werken, telefoonnummer (0165) 390505, e-mailadres otwerken@halderberge.nl.