Faster Forward breidt internationale klantenkring uit

Persbericht van Faster Forward B.V.

Faster Forward breidt haar internationale klantenkring uit met een aantal nieuwe projecten in België en Zuid Afrika. Voor de Belgische bioscoopketen Kinepolis wordt een nieuwe huisstijl en logo ontworpen en voor het Zuid Afrikaanse BSAVI werkt Faster Forward aan een nieuw financieel sociaal netwerk.

BSAVI
Het Zuid Afrikaanse BSAVI wordt online zeer breed ondersteund door Faster Forward, van technische realisatie van het systeem, tot en met de realisatie van de website en ondersteuning bij de online marketing. BSAVI heeft voor het fullservice internetbureau gekozen vanwege de kennis en ervaring binnen deze branche en de uitgebreide koppeling met het krachtige back office systeem Faster Forward Elements dat perfect samengaat met een online omgeving als deze. BSAVI zal dan met name gebruik maken van de CRM module waarin klant-, leverancier- en productinformatie samen komen en gekoppeld zijn met diverse applicaties en natuurlijk het CMS systeem. Omstreeks juli 2011 zal de eerste versie worden opgeleverd en beschikbaar zijn voor Zuid Afrikaanse consumenten.

Social media
De BSAVI omgeving is een sociaal netwerk waar consumenten berekeningen en vergelijkingen van financiële producten kunnen maken, hun financiën kunnen beheren, maar ook reviews over die producten en over de adviseurs kunnen geven en deze vervolgens via het netwerk delen met hun vrienden. Er is een optimale integratie met de grote sociale netwerken als Facebook, LinkedIn en Google. Momenteel is de eerste online campagne actief in Zuid-Afrika waarbij de focus ligt op de sociale media. De eerste resultaten liegen er niet om; bijna 9000 fans op Facebook in nog geen 3 weken.

Kinepolis
De Belgische bioscoopketen lijkt op het eerste gezicht een verrassende klant omdat Faster Forward zich hoofdzakelijk op de financiële sector richt. Als het gaat om het ontwerpen van huisstijlen en online strategieën, dan heeft Faster Forward ook ruime ervaring binnen andere sectoren. Voorbeelden hiervan zijn Opel, Miss Montreal en Toshiba. En ook voor Kinepolis wordt nu dus de volledige huisstijl, inclusief logo, gerestyled door Faster Forward.

Bekijk voor meer informatie over BSAVI de YouTube filmpjes:http://www.youtube.com/watch?v=YxtefZ44M8E of kijk op www.bsavi.com

*

Links:
http://www.fasterforward.nl



Razende Robot Reporter