FNV KIEM

'Digitale discussie' over comfortabele arbeidsovereenkomst

donderdag 19 mei 2011

Het KVGO houdt de komende twee weken een 'digitale discussie' over de nieuwe comfortabele arbeidsovereenkomst in de creatieve industrie.

Mening geven via het web
Met deze online discussie kunnen werkgevers en werknemers hun mening via het het web geven en debatteren over dit project om een nieuwe 'comfortabele cao' te ontwikkelen die past bij de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de grafimediabranche. Ook moet de nieuwe comfortabele arbeidsovereenkomst aantrekkelijk worden voor andere branches in de creatieve industrie.

Online platform open tot 8 juni
Het online platform staat open tot 8 juni, waarna een inventarisatie wordt gemaakt van de verschillende meningen en argumenten. De uitkomst dient als input voor twee bijeenkomsten, op 22 en 23 juni, waar de discussie over de comfortabele arbeidsovereenkomst verder gaat. De inbreng van de leden bij dit project is heel belangrijk en FNV KIEM roept haar leden dan ook op om deel te nemen aan deze discussie.

De digitale discussie wordt georganiseerd door Synmind, een bureau dat gespecialiseerd is in deze methodiek. De discussie is anoniem en alle bijdragen worden vertrouwelijk behandeld.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.synmind.nl waarna binnen 24 uur de inloggegevens worden toegestuurd.

Meer informatie over de comfortabele arbeidsovereenkomst is te vinden op www.caocreatieveindustrie.nl