Projectorganisatie Maasvlakte 2


Dineren met uitzicht op nieuw land

19-05-2011 - Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Speciaal voor iedereen die deze zomer ook een keer 's avonds het nieuwe land wil bewonderen, organiseert FutureLand 'Maasvlakte 2 bij avond'. Op vijf zaterdagen verdeeld over mei, juni, juli, augustus en september kan op het terras worden gegeten.

Sinds de opening hebben al meer dan 200.000 mensen een bezoek gebracht aan FutureLand. Voor deze unieke gelegenheid kunnen bezoekers een avondrit over het nieuwe land maken met de FutureLand Express. Bezoekers kunnen zo het nieuwe land zien tegen de achtergrond van de ondergaande zon; een unieke ervaring.

Praktische informatie 'Maasvlakte 2 bij avond'

FutureLand is klaar voor de zomer! Op zaterdag 28 mei, 25 juni, 30 juli, 27 augustus
en 24 september kan, al dan niet in combinatie met deelname aan een eventuele themadag, op het terras van FutureLand gegeten worden. Schuif om 17.30 of 19.30 uur buiten aan voor een maaltijd op het terras met het nieuwe land als decor. Bij slecht weer biedt het restaurant hetzelfde inspirerende uitzicht. Op deze speciale zaterdagen is FutureLand geopend tot 22:00 uur.

De maaltijd kost EUR 14,50 voor volwassenen en EUR 5,95 voor kinderen tot 12 jaar (exclusief drankjes). Aansluitend kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een rondleiding door FutureLand met een voorlichter. Een exclusieve avondrit in de FutureLand Express maakt de ervaring compleet voor EUR 5,00 per persoon.

Inschrijven

Inschrijven voor één van de avonden kan tot 5 dagen van tevoren. Voor het diner met presentatie en de avondrit met de FutureLand Express is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U ontvangt na aanmelding een bevestiging.

FutureLand is gratis toegankelijk en, buiten speciale evenementen om, geopend van dinsdag tot en met vrijdag en op zondag. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.futureland.nl.