Unicef


Winnende UNICEF-geboortekaartjes nu te koop

Een ontwerpwedstrijd voor UNICEF-geboortekaartjes heeft maar liefst 600 prachtige inzendingen opgeleverd. Vanaf 16 mei zijn de 11 winnende kaartjes te koop in onze webshop.

19 mei 2011

Door UNICEF-geboortekaartjes te versturen, helpen kersverse ouders kinderen die onder minder fortuinlijke omstandigheden zijn geboren. De volledige netto-opbrengst van de kaartverkoop gaat naar kinderhulp. De nieuwe ontwerpen vullen de bestaande collectie geboortekaartjes van UNICEF aan.

'Het enthousiasme van de wedstrijddeelnemers overtrof al onze verwachtingen. We wisten dat onze geboortekaartjes populair zijn, maar deze reactie was toch verrassend leuk. UNICEF en kinderen horen zo duidelijk bij elkaar. Voor veel ouders is het logisch om de blijdschap over de geboorte van hun kind te delen door iets te doen voor kinderen die het moeilijk hebben. Een geboortekaartje van UNICEF is dan een prachtig middel,' aldus Anneke Salden, hoofd Verkoop bij UNICEF Nederland.

De geboortekaartjes zijn makkelijk en snel online te bestellen via unicef.nl/shop. Daar zijn ook kraamcadeaus, speelgoed en andere cadeaus verkrijgbaar. Al vanaf 5 euro. Elk voor- en najaar wordt de collectie ververst. Met de verkoopcollectie van UNICEF dragen particulieren en bedrijven al ruim 60 jaar bij aan een beter leven voor kinderen.