Barbie dansend gespot met oudere man

Persbericht van Artiestenservice.nl

Den Haag, 19 mei 2011 -

De Haagse reality-ster Barbie is dansend gespot met een vreemde man. De blondine is gezien met een onbekende nette oudere Haagse man in een bekende Haagse snackbar. Verder was er ook een cameraploeg aanwezig, want het ging hier namelijk om het schieten van een videoclip van een nieuw lied over Den Haag, waarvan de opbrengst naar KiKa gaat.

Rond 0.47 sec zie je Barbie komen aanrijden op een groen-gele scooter, de snackbar betreden en een onvervalst Haags broodje speklap bestellen, samen met haar nette Haagse metgezel.

In de clip van het lied "Hagenees of Hagenaar" zijn overigens meer bekende Haagse koppen te zien, waaronder die van : Jamie Westland (Di-rect), Stephan Evenblij (Voetbalvrouwen,Seinpost) en de bekende Haagse cabaretier Sjaak Bral.

De clip is te bekijken op Youtube via :
http://www.youtube.com/watch?v=BmV0tVjsNa8

Het lied dat in 2010 in het TV-West-programma "Daar bij die Haagse Toren" werd gepresenteerd als mogelijke opvolger van Oh,Oh Den Haag is van de Haagse piano-entertainer Captain Midnight. Het lied is momenteel een plaatselijke hit en zal vanavond ook live ten gehore worden gebracht voor de aftrap van de wedstrijd ADO Den Haag - Roda JC.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

IFRAME: http://www.youtube.com/embed/BmV0tVjsNa8?wmode=transparent

*
*
*
*

Links:
http://www.youtube.com/watch?v=BmV0tVjsNa8



Razende Robot Reporter