KNHS

Janneke Achtien opgenomen in A-kader Dressuur Aangepast Sporten 19 mei 2011
190511 achtien naar a-kader.jpg

ERMELO (KNHS) Na herberekening van de uitslag van de verreden kadervormingwedstrijd in Lunteren wordt deelneemster Janneke Achtien alsnog opgenomen in het A-kader Dressuur Aangepast Sporten.

Janneke Achtien (Hem) maakte met haar schimmel Newton Toltien (v. Voltaire) al deel uit van het B-kader. Zij behaalde op 6 maart tijdens het evenement in Lunteren een score van 68,56% in de Team Test en 69,04% in de Individuele Test. Samen met het resultaat van de eerder verreden wedstrijd in Uden was dit voldoende om opgenomen te worden in het A-kader Dressuur Aangepast Sporten.
De kaderscore bleef in eerste instantie onopgemerkt doordat de scores per abuis foutief berekend waren. Na herberekening is in overleg met het betreffende jurylid en bondscoach Jeannette Wolfs besloten de score alsnog te corrigeren.

Het A-kader bestaat nu uit acht combinaties en het Bkader uit vijf. Wolfs heeft hiermee beschikking over kwalitatief sterke kaders, waarmee zij aan het werk kan richting de Europese Kampioenschappen in Moorsele (België) van 1 t/m 4 september 2011.

Actuele samenstelling kaders Dressuur Aangepast Sporten:

A-kader:
Janneke Achtien (Hem) - Newton Toltien
Tessa Baaijens (Goes) - Riana
Gert Bolmer (Den Ham) - Triumph
Frank Hosmar (Haarle) - Tiësto / Wallstreet Shuffle Glasten Krapels (Halfweg) - Matador
Petra van de Sande (s-Gravenhage) - Toscane
Sanne Voets (Berghem) - Vedet PB

B-kader:
Ellen van den Berg (Uden) - Syclon
Yvette van Geenen (Ulft) - BMC Uzarro
Vera de Groof (Eindhoven) - Tango
Maarten van Stek (Hoofddorp) - William DH
Demi Vermeulen (Zevenaar) - Chiara H