FloraHolland


Inspiratiebijeenkomsten voor klanten van FloraHolland

FLORAHOLLAND, 19 mei 2011 (persbericht) - Dit jaar bestaat de coöperatie FloraHolland 100 jaar en de veiling viert dat onder de titel "100 jaar kleur". Al 100 jaar kleurt FloraHolland samen met aanvoerders en klanten de wereld. In het kader van "100 jaar kleur" organiseert FloraHolland voor haar klanten twee inspiratiebijeenkomsten met als thema "Sturen in de storm". De snelle veranderingen in de wereld en de gevolgen daarvan voor ondernemers staan centraal. Hoe bepalen ondernemers hun koers en hoe houden zij die vast? Hoe bereiken zij wat ze willen? Hoe maken zij hun bedrijf zichtbaar en hoorbaar?

Klanten worden tijdens de inspiratiebijeenkomsten niet alleen uitgedaagd en geïnspireerd, maar gaan ook zelf aan de slag. Een ervaren expeditieleider laat in een presentatie over zijn Noordpoolexpeditie zien hoe je kunt "Sturen in de storm". Klanten krijgen ook tools aangereikt die direct toepasbaar zijn in hun eigen dagelijkse praktijk.

De inspiratiebijeenkomsten vinden plaats op woensdag 1 juni bij FloraHolland in Naaldwijk en woensdag 22 juni bij FloraHolland in Aalsmeer. Directie en management van handelsbedrijven ontvangen een persoonlijke uitnodiging. De inspiratiebijeenkomsten worden vormgegeven door organisatieontwikkelaar de M Factor.