Sdu Uitgevers genomineerd voor de Gulden Ooievaar

Persbericht van SDU Uitgevers b.v.

Recordaantal deelnemers en business teams bij Sdu Royal Ten op 22 mei 2011

Sdu Uitgevers genomineerd voor de Gulden Ooievaar Deze week heeft de Gemeente Den Haag de genomineerden van dé Sportsponsorprijs van Den Haag, de Gulden Ooievaar, bekendgemaakt. De prijs, die dit jaar voor de 23e keer wordt uitgereikt, is voor sportsponsoren die zich hebben ingezet voor de Haagse sport. De jury heeft uit alle aanmeldingen onder meer Sdu Uitgevers genomineerd voor de sponsoring van de Sdu Royal Ten. Sdu Uitgevers sponsort niet alleen, maar zij neemt de organisatie ook een gedeelte van de promotie en de communicatie uit handen. De uiteindelijke prijs wordt eind augustus uitgereikt en in mei en juni kan iedereen stemmen via de website van de Gulden Ooievaar, www.guldenooievaar.nl.

Recordaantal deelnemers en business teams voor Sdu Royal Ten 2011 De 15e Sdu Royal Ten heeft met ruim 3.000 lopers in de voorinschrijving al meer deelnemers dan de voorgaande jaren. Daarnaast trekt de Sdu Royal Ten dit jaar een recordaantal business teams. Maar liefst 95 teams lopen namens een bedrijf mee aan deze loop, waar dit er in 2010 nog 65 waren.
Er zijn ook dit jaar weer bekende wedstrijdlopers aanwezig, zoals Timothy Kiptoo en Moris Mosima uit Kenia, Jamal Baligha en Abdelhadi El Hachimi uit Marokko en Michel Schrier, Tim Pleijte en Lindsay van Marwijk uit Nederland.
Bovendien lopen er dit jaar kinderen mee namens de eveneens door Sdu Uitgevers ondersteunde IMC Weekendschool. Deze kinderen in de leeftijd variërend van tien tot veertien jaar komen uit Haagse sociaal-economische achterstandswijken (Schilderswijk, Transvaal) en ontvingen van Sdu Uitgevers hardloopschoenen en hardlooptrainingen om deel te nemen aan de Sdu Royal Ten. De kinderen van de IMC Weekendschool zijn goed voorbereid voor hun eerste hardloopwedstrijd. Kom hen aanstaande zondag tijdens de Sdu Kidsrun aanmoedigen!

Sdu Royal Ten op zondag 22 mei 2011 vanaf 12.00 uur Inschrijven voor de Sdu Royal Ten is nog steeds mogelijk op zondag 22 mei 2011 zelf. Wees op tijd, want met ruim 3.000 lopers en nog meer bezoekers, is het erg druk in de Prinses Beatrixlaan!

*

Links:
http://www.guldenooievaar.nl

Noot voor redacties


SDU Uitgevers b.v.

Noot voor de red actie,

Razende Robot Reporter