VENDING BENELUX

04/03/2011 10:40

Creanews

Er beweegt wat in de vendingsector

Antwerpen verwelkomt op 19 en 20 mei 2011 VENDING BENELUX, de beurs van tijdschrift Vending News

Brussel, 04 maart 2011 - De tijden veranderen, en hetzelfde geldt voor onze manier van consumeren. Eindeloze vergaderingen, stapels dossiers, werkuren die niet meer overeenstemmen met die van de klassieke distributie: er zijn heel wat redenen voor de snelle opmars van automaten bij bedrijven en in het straatbeeld, waar oplossingen worden geboden voor deze nieuwe werkelijkheid. Deze verandering is des te markanter omdat ook de vendingsector zelf volop evolueert en vandaag opnieuw resoluut de focus legt op kwaliteitsproducten.

Zo maakt de nauwelijks drinkbare koffie uit het verleden plaats voor echte arabica's, en warmen bereide maaltijden zichzelf op nog voor u ze uit de automaat hebt gehaald. Ook voor wie op zoek is naar gezonde producten, een ander segment dat kenmerkend is voor deze tijd, biedt de vendingsector vandaag oplossingen, dankzij automaten die de versheid van de producten garanderen. De ontwerpers van distributieautomaten hebben hun R&D-afdelingen de opdracht gegeven systemen te ontwerpen die niet alleen een antwoord bieden op de steeds grotere verwachtingen van een consument die gewoon is aan kwaliteit, maar ook voldoen aan de verwachtingen van de netwerkbeheerders, die bereid zijn om mee te stappen in dit kwaliteitsverhaal indien hun werklast er niet door wordt vergroot.

Het tijdschrift Vending News was verrast dat deze evolutie zo weinig weerklank vindt in de Benelux en besloot daarom een beurs te organiseren waarop de belangrijkste spelers van de vendingsector in de Benelux vertegenwoordigd zullen zijn. Als nog diende aangetoond te worden dat er wel degelijk behoefte is aan een dergelijk initiatief, kunnen we melden dat de uitnodigingen nauwelijks de deur uit waren of alle veertig beschikbare stands waren gereserveerd.

De beurs biedt heel wat merken die actief zijn op de Benelux-markt de gelegenheid om hun nieuwe producten en hun toestellen van de toekomst voor te stellen. Tegelijk plannen we een groot aantal contacten tussen de verschillende actoren uit de sector, zodat de diverse productassortimenten optimaal op elkaar kunnen worden afgestemd. Met de beurs wordt resoluut de professionele kaart getrokken, waardoor het evenement ook bijzonder interessant wordt voor bedrijven die de vendingproducten dagelijks gebruiken. Vending Benelux is dan ook de ideale locatie om kennis te maken met een wereld in volle verandering en de bekendheid van de sector bij het grote publiek te vergroten.

Wenst u meer informatie over de beurs VENDING BENELUX in Antwerpen, over het tijdschrift Vending News of wenst u een ontmoeting met de organisatoren, dan kunt u contact opnemen met de heer Pierre Dahdah op het nummer 02/468.55.43 of mailen naar info@creanews.be.

Wenst u een accreditatie om ons tijdens de beurs te bezoeken, dan kunt u deze aanvragen op het adres info@vendingbenelux.com

CREA'NEWS sprl - bvba

Edmond Machtenslaan, 151/30

B-1080 Brussel - BELGIUM

Tel. +32 2 468.55.43 - Fax: +32 2 425.46.76

info@vendingbenelux.com

www.vendingbenelux.com

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel