Ingezonden persbericht


Persbericht

Een privéchauffeur voordeliger dan zelf rijden?
Trendwatcher Richard Lamb en de Chauffeurscentrale verklaren het voordeel

Hoofddorp, donderdag 19 mei 2011 - Een privéchauffeur is niet alleen geschikt voor de rich and famous. "Het gebruik van een chauffeur is veilig, efficiënt en kostenbesparend", aldus Richard Lamb, trendwatcher en futuroloog. Voor velen kan het voordeliger zijn een chauffeur in te huren dan zelf te rijden. In Nederland heerst er nog een gevoel van decadentie bij het inhuren van een privéchauffeur. De Chauffeurscentrale wil dit gevoel wegnemen bij Nederlanders en biedt de studentchauffeur aan: opgeleide privéchauffeurs voor een vriendelijke prijs. "In plaats van zelf te rijden, kun je met een chauffeur verder werken en is het tarief van de chauffeur snel terugverdiend", aldus Frank Rotteveel, directeur Chauffeurscentrale.

Veilig, efficiënt en kostenbesparend
Drs. ing. Richard Lamb, trendwatcher en futuroloog: 'Het gebruik van een chauffeur is veilig, efficiënt en ook kostenbesparend. Het is mogelijk om door te werken, terwijl je netjes naar de plaats van bestemming wordt gebracht. In Nederland wordt er relatief nog weinig gebruik gemaakt van deze dienst, terwijl het voor veel zakenmensen een goede uitkomst zou zijn. Ik voorzie een trend van een toenemend aantal chauffeurs dat ingezet zal worden. Tijd wordt namelijk een schaars goed de komende jaren in onze aandachtseconomie. Daarom zal in toenemende mate behoefte zijn aan tijdbesparende diensten. Denk niet alleen aan chauffeursdiensten, maar ook aan een strijkservice of een honden uitlaatservice.' De Chauffeurscentrale biedt diverse diensten aan: VIP vervoer, thuisbrengservice, airportservice, detachering, promotietouringcars en studentchauffeurs. Vooral dat laatste sluit goed aan op de voorspelde trend van Richard Lamb.

Studentchauffeurs
Een studentchauffeur is een opgeleide chauffeur met een relatief laag uurtarief van ¤22,- per uur. Het gebruik hiervan is geschikt voor een diverse doelgroep: van CEO's van multinationals en managers tot de jonge maar veelbelovende entrepreneurs. "Met een uurtarief van ¤150 of meer wordt een chauffeur al snel interessant, zeker met afspraken door het land waar lange afstanden voor afgelegd worden. Naast voordelen als comfort en veiligheid is het simpelweg een kwestie van een kosten-batenanalyse", aldus Frank Rotteveel, directeur Chauffeurscentrale. Met een (student)chauffeur kom je veilig, uitgerust en goed voorbereid aan bij de afspraak.

Klik hier voor meer informatie over de Chauffeurscentrale

Einde persbericht

Noot aan de redactie (