Ingezonden persbericht


Amersfoort, 19, May 2011

Conceptronic breidt haar assortiment 150N draadloze netwerk producten verder uit!

----------

* Een nieuw pproduct met een nog groter bereik versterkt de Networking Collection.

*¢ Deze draadloze USB adapter met 3.5dBi antenne is de laatste aanwinst binnen het assortiment van draadloze netwerk oplossingen.

Amersfoort, 19 May 2011-. Conceptronic, een toonaangevend Europees bedrijf op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de massaconsumptiemarkt en de midden- en kleinbedrijven, presenteert de nieuwe 150N Wireless USB Adapter C150UAN met antenne die waar dan ook aansluiting op een draadloos netwerk mogelijk maakt. Conceptronic neemt deze belangrijke vernieuwing op in zijn Networking collectie, dit keer met een groter ontvangstbereik voor diegenen die aansluiting wensen op een nog verder gelegen aansluitpunt.

In vergelijking tot een 54G USB adapter heeft deze adapter een bereik dat tot 5x beter is (0-500 meter). Bovendien is hij tot 3x sneller dan een 54G adapter. De C150UAN is voorzien van een WPS knop waardoor het beveiligen van de verbinding een peulenschil is en niet onbelangrijk, een 3dBi antenna voor dit uitzonderlijke bereik. C150UAN 150N Wireless USB Adapter 3.5dBi

* Vaste 3dBi antenne

* Geschschikt voor USB 2.0 en 1.1

* Onderrsteunt ad-hoc modus (verbinden met bijv. een laptop) en infrastructure modus (verbinden met een draadloos netwerk)
* Het bereik (0-500 meter) en de data snelheid (1-150Mpbs) *¢ Geschikt voor 802.11n (max. 150Mbps), 802.11g (54Mbps) en 802.11b (11Mbps) netwerken *¢ Beveiliging: WPA2 / WPA / WEP / WPS (WPS knop)

* WPS knop voor eenvoudige innstallatie en encryptie
* Chipset Ralinkk

Advies verkoopprijs: ¤14.90
*Compared to 802.11g (54Mbps) 150Mbps is the theoretical data rate, the actual rate will be lower. The range is influenced by several environmental factors (like walls, doors, etc).

----------
Over Conceptronic
Conceptronic is een Europees merk van 2L Alliance, dat gespecialiseerd is op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de bedrijven en de consumentenmarkt. Sinds zijn oprichting tien jaar geleden heeft Conceptronic een vooraanstaande plaats veroverd op de ICT-consumentenmarkt door vernieuwende oplossingen te ontwikkelen met avant-gardistische technologie en exclusieve ontwerpen die aansluiten op de levensstijl van de consumenten.

Conceptronic beschikt over een uitgebreid netwerk van leveranciers en kleinhandelaars in meer dan 30 landen in Europa en de rest van de wereld. Het complete assortiment is opgedeeld in: Grab'nGO Collection, Lounge Collection, Networking Collection en Connectivity Collection.

Wenst u meer informatie, bezoek dan onze website www.conceptronic.net Voor meer informatie en/of productbestellingen: