Baston Wonen


Bijzondere woningen met unieke vrijheid voor elke koper

16 May 2011 Planpresentatie en start verkoop 1e fase Middag-Oost

Donderdag 19 mei a.s. presenteert Baston de eerste bouwplannen op het terrein Middag-Oost aan de gezamenlijk pers. Tijdens deze bijeenkomst zullen o.a. de plattegronden, artist impressions en de verkoopprijzen getoond worden van 8 koopwoningen gelegen aan de Dorpsweide 2 t/m 16.

Een prachtig rijtje van 8 eengzinswoningen die de scheiding vormen tussen bebouwing en het groene hart. Dankzij het vrije uitzicht wordt het dorpse karakter van de nieuwe wijk onderstreept. Uniek is dat de nieuwe bewoners invloed kunnen uitoefenen op de prijs die ze voor hun woning betalen, door meer of juist minder 'opties' te kiezen.

Zaterdag 21 mei a.s. tussen 10.30 en 12.00 uur kunnen alle belangstellenden voor dit nieuwbouwproject in zalencentrum 't Centrum in Babberich deze plannen bekijken en hun interesse in één van de koopwoningen kenbaar maken. De verkoopbrochure is binnenkort ook te downloaden via deze website.

Quint en Mulder Makelaardij, Joosten Makelaardij en medewerkers van Baston zijn op deze ochtend aanwezig om nadere toelichting te geven op de plannen en om al uw vragen te beantwoorden.

De start van de bouw is afhankelijk van het verloop van de verkoop.