CadForm creëert digitaal platform voor haar klanten


ZEIST, 20110519 -- CadForm, van oorspong drukwerkintermediair voor de business-to-business branche, breidt haar activiteiten verder uit. Naast het managen van drukwerk, gaat CadForm haar expertise inzetten voor het managen van marketing- en communicatiecampagnes van haar klanten. Zowel offline als online, van creatie tot en met de productie. Om dit te kunnen faciliteren koos CadForm voor Clang, de e-mailmarketing software van E-Village. Met Clang creëert CadForm een digitaal platform met een sterke campagnemanagement tool. Daarmee kunnen marketing- en communicatiecampagnes via alle verschillende kanalen verlopen en gemeten worden en kan – wanneer en waar nodig – tijdig bijgestuurd worden.

“De tendens is dat drukwerk steeds gespecialiseerder wordt. De vraag naar kwaliteitsproducten blijft, maar de grote aantallen schuiven op naar e-mailmarketing,” vertelt Sjoerd van der Stok, directeur van CadForm. “Vandaar dat wij deze tak aan onze dienstverlening toevoegen. Met de kwaliteit die men van ons gewend is.”

De eerste klant die van de nieuwe dienst van CadForm gebruik gaat maken is Myler, een digitaal platform waar zzp-ers en werkgevers in de zakelijke dienstverlening en ICT elkaar ontmoeten. Myler is sterk gericht op social media. Om de service uit te breiden en de unieke positie te behouden, gaat men nu met e-mailmarketing werken. CadForm gaat hen daarbij ondersteunen.
Van der Stok koos Clang vooral op gevoel. “De contacten met de mensen van E-Village, de club achter Clang, voelden meteen goed. Dat is toch altijd een belangrijke basis. En daarnaast werkt Clang erg prettig en is geweldig uitgebreid qua functionaliteiten. De campagnemanagement tool in Clang is subliem. Bovendien heeft Clang een aardige referentielijst, met gebruikers als bol.com en Shell. Voor ons was de keuze voor Clang snel gemaakt.”

Over E-Village en Clang
E-Village is de bekroonde marktleider op het gebied van e-mailmarketing software. Het streven is erop gericht de beste technologie voor e-mailmarketing te leveren en gepersonaliseerde marketing naar een hoger niveau te brengen.
Clang vertegenwoordigt de nieuwe generatie e-mailmarketing software. Clang is een krachtige mix van CRM, campagnemanagement en e-mailmarketing in één enkele applicatie. Clang biedt een compleet nieuwe manier van werken met online campagnepersonalisatie en verhoogt eenvoudig de return on investment.
Clang wordt al gebruikt door vele professionele marketeers en organisaties die meerwaarde en winst willen halen uit klantrelaties, waaronder Albelli, bol.com, Bakker Hillegom, KLM, Vergelijk.nl en Shell.
www.e-village.nl/

Meer over CadForm - http://www.cadform.nl/

Meer over Clang - http://www.createaclang.com/





E-Village