Supermarktaanbiedingen op Android


Eerste applicatie met alle supermarktaanbiedingen voor Android gelanceerd

ENSCHEDE, 20110519 -- Na het succes van de iPhone applicatie 'Supermarkt+', is er nu ook een applicatie ontwikkeld voor Android onder dezelfde naam: 'Supermarkt+'. Dit is de eerste applicatie voor Android die alle supermarktaanbiedingen van elke supermarkt in Nederland laat zien. Supermarkt+ is vandaag gelanceerd en is gratis te downloaden in de Android Market.

Uit een recent onderzoek is gebleken dat bij huisvrouwen/-mannen het meest bezuinigd wordt op de dagelijkse boodschappen. Dit is eenvoudig te verklaren omdat hier ook veel op bezuinigd kan worden. Doel van de applicatie is de consument helpen in de speurtocht naar de goedkoopste producten. Het zoeken naar het goedkoopste product in het enorme aanbod wordt zo een stuk gemakkelijker.

De applicatie toont alle gewenste aanbiedingen met de daarbij behorende supermarkten. De consument kan door het gebruik van de applicatie ook eenvoudig zien welke producten van de betreffende supermarkt op dat moment in de aanbieding zijn.

Waar andere supermarktapplicaties voor Android slechts een aantal supermarkten weergeven, laat Supermarkt+ alle aanbiedingen, van alle 28 supermarkten in heel Nederland zien. Bovendien zal deze applicatie gratis te downloaden zijn.
 Vanaf 19 mei is de applicatie gratis te downloaden in de Android Market