Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

Verbinden van duurzame steden (VerDuS)

Symposium 'InfraTrends 2011....and beyond'

19 mei 2011

Zoekt u antwoord op deze en soortgelijke vragen? Laat u niet door de toekomst verrassen! Kom kennis oogsten op het InfraTrends event!

Infrastructuren ontwikkelen zich in een snel tempo. Welke veranderingen kunnen we verwachten en hoe zijn deze van invloed op de toekomst van infra? Kortom, welke trends signaleren we?

Op 19 mei 2011 vindt InfraTrends plaats, hét event waar u antwoord krijgt op deze en meer vragen. Resultaten van jarenlang, wetenschappelijk onderzoek helpen uw organisatie om de in de toekomst doelgericht in te spelen op voorziene en onvoorziene veranderingen.

InfraTrends voorziet u van praktische oplossingen waarmee u vol vertrouwen sturing kunt geven aan infrastructurele ontwikkelingen waar uw organisatie, nu en in de toekomst, mee te maken krijgt. Het event is bij uitstek de gelegenheid waar professionals uit het bedrijfsleven en overheid de wetenschap ontmoet. Deze middag vol inspiratie en grensoverschrijdende denkwijzen voor 2011, en daarna, is een must voor iedereen die zich bezig houdt met infra, mis het niet!

Meer informatie

Voor meer informatie over de locatie, invulling en het programma van InfraTrends kunt de conferentiewebsite raadplegen of contact opnemen met Donna Mehos, coördinator InfraTrends via e-mail info@nextgenerationinfrastructures.eu.

Registratie

Registratie is geopend van medio februari tot 16 maart. De kosten voor dit evenement bedragen EUR 495,-. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!
laatst gewijzigd op 22 februari 2011