Sonja Kimpen lanceert in primeur 5 bereide maaltijden

18/05/2011 14:02

DELHAIZE LE LION

In exclusiviteit bij Delhaize België

Antwerpen - Vanaf 19 mei kunnen Delhaize-klanten 5 exclusieve bereide maaltijden van Sonja Kimpen vinden in hun favoriete Delhaize-winkel. Deze 5 nieuwe producten passen perfect in de gezonde levensstijl die Sonja Kimpen voorschrijft. Deze verse maaltijden zijn een lekker en evenwichtig alternatief voor zelfbereide maaltijden en zijn exclusief verkrijgbaar bij Delhaize. De producten zelf worden bij Starmeal gemaakt.

Gezond en gemakkelijk

Geen tijd, zin of inspiratie om te koken? Dan zijn de 5 nieuwe bereide maaltijden van Sonja Kimpen een heerlijk alternatief. Niet alleen zijn ze kraakvers, vlug klaar en superlekker, bovendien zijn ze ook gezond en passen ze helemaal in de eetstrategie van Sonja Kimpen. Voor haar staan gezondheid, je goed in je vel voelen en genieten centraal. Kortom, lekker én gezond, dus. En met deze nieuwe maaltijden kan dit nu ook gemakkelijk!

Exclusief bij Delhaize

De 5 bereide maaltijden van Sonja Kimpen zijn exclusief te verkrijgen bij Delhaize. Vanaf 19 mei zullen ze in de koeltoog liggen in de Delhaize winkels voor de prijs van 6,99 ¤ per maaltijd.

Vijf variëteiten zullen beschikbaar zijn:

Tofu Sensation

5 Star Couscous

Passionata Chick

Scampi Amoroso

Sportflow

Persinformatie

Delhaize België

Eind 2010 bestond het netwerk van Delhaize België uit 805 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, City Delhaize, Proxy Delhaize, Shop 'n Go, Tom&Co en Red Market), realiseerde Delhaize België in 2010 een omzet van 4,8 miljard euro. In 2010 had Delhaize België een marktaandeel in België van 26,3%*. De onderneming heeft meer dan 17.000 medewerkers. Delhaize België maakt deel uit van Delhaize Groep, die actief is in 6 landen op 3 continenten. Eind 2010 telde het netwerk van Delhaize Groep 2.800 winkels. De groep stelt 137.000 mensen te werk.

*: Bron AC Nielsen