Musis Kwartier gaat samenwerking aan met Arnhem Mode Biënnale


Arnhem, 20110519 -- Deze week tekent de eigenaar van het Musis Kwartier in Arnhem, Syntrus Achmea Vastgoed, een unieke overeenkomst met Arnhem Mode Biënnale. Zij leggen hiermee de intentie vast om voor meerdere jaren samen te werken. Naast een financiële vergoeding stelt het Musis Kwartier ook middelen en diensten ter beschikking aan Arnhem Mode Biënnale.

Zo zal het Musis Kwartier met twee panden onderdeel uitmaken van de winkelroute van Arnhem Mode Biënnale. Daarnaast vinden er ook enkele off-schedule evenementen plaats. Onderdeel van de overeenkomst is ook om de mogelijkheden te onderzoeken, buiten de tweejaarlijkse Mode Biënnale, jonge ontwerpers verder te helpen door ze te ondersteunen met winkelruimtes en begeleiding.

Syntrus Achmea ziet de samenwerking als een uitgelezen mogelijkheid de betrokkenheid van het Musis Kwartier bij Arnhem en haar bijzondere evenementen te benadrukken.

Willemien Ippel, zakelijk directeur van de Arnhem Mode Biënnale: ”Als Internationaal mode-evenement is het van belang om tegelijkertijd een stevige voet aan de Arnhemse grond te houden. De binnenstad is van groot belang voor ons. Deze samenwerking biedt een kans om de unieke positie die Arnhem met haar winkelaanbod inneemt, verder te versterken.”

Jitsch van de Burgt, Asset Manager van Syntrus Achmea Vastgoed, ziet het zo: “Wij staan achter de idealen en doelstellingen van Mode Biënnale Arnhem. Door het Musis Kwartier onderdeel te laten zijn van de winkelroute van de Arnhem Mode Biënnale en de samenwerking de komende jaren te intensiveren, hopen wij jonge ontwerpers te kunnen helpen en daarnaast deel te nemen aan de ontwikkeling van mode binnen Arnhem.”

De twee panden in het Musis Kwartier die onderdeel zijn van de Arnhem Mode Biënnale winkelroute zijn Walstraat 5 en 60. Deze zijn open gedurende de reguliere openingstijden van het Musis Kwartier. Kijk voor meer informatie op www.arnhemmodebiennale.nl en www.musiskwartier.nl.





Musis Kwartier