Huis a/d Werf wordt ZZP werkplek


Utrecht, 20110519 -- Vanaf september 2011 stelt het Utrechtse Huis a/d Werf haar karakteristieke pand beschikbaar als ZZP werkplek. Tijdens het 26e Festival a/d Werf, dat morgen van start gaat, vindt de aftrap plaats op festivalhart de Neude. En kunnen zelfstandigen een gedeelte van het plein gebruiken om te werken en meetings te houden.

Huis a/d Werf is een productiehuis waar jonge en ervaren makers uit binnen- en buitenland voorstellingen en kunstinstallaties maken. Het is een broedplaats voor talentontwikkeling. Het pand, waarin zich twee theaterzalen, drie studio’s, een foyer en een restaurant bevinden, bruist van inspiratie. Werk uit het productiehuis is ieder jaar te zien op Festival a/d Werf.

Deze core business – het ondersteunen van theatermakers en kunstenaars – gebeurde meestal achter gesloten deuren: de organisatie kiest er nu voor om het pand open te stellen voor een bredere waaier aan startende ondernemers en zelfstandigen. Zo ontstaat een unieke plek in de stad Utrecht waar creativiteit en ondernemerschap samen komen.

Praktisch:

Huis a/d Werf - vanaf september 2011 structurele ZZP werkplek
Boorstraat 107
3513 SE Utrecht

Festival a/d Werf - van 19 t/m 28 mei pop up ZZP werkplek op festivalcentrum De Neude

Dagelijks vanaf 12.00 uur

Feestelijke aftrap op vrijdag 20 mei 16.00 - 18.00 uur

Gratis koffie, thee en internet

www.huisaandewerf.nl

www.festivalaandewerf.nl

www.facebook.com/huisadwerf

www.twitter.com/huisadwerf





Huis en Festival a/d Werf