Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

10 maart 2011

Mooiste studentenbillen van Nederland gezocht
Bil11 Award wordt uitgereikt op Bal11 op 19 mei 2011 in Ahoy

Na een succesvolle eerste editie verleden jaar wordt er dit jaar wederom op zoek gegaan naar de mooiste studentenbillen van Nederland. Studentes die denken dat zij met hun billen kans maken op die titel kunnen zich aanmelden voor de Bil11 Award.

Op www.bil11.nl kunnen studentes hun mooiste billenfoto uploaden en zo meestrijden om de titel 'mooiste studentenbillen van Nederland'. Na het verstrijken van de inschrijfperiode kan er online worden gestemd op de billen.

De 11 finalisten worden uitgenodigd voor een fotoshoot en tevens beoordeeld door een deskundige jury van 'billenkenners'. Hun oordeel geldt voor vijftig procent van de einduitslag. De andere vijftig procent is op basis van online uitgebrachte stemmen. Zowel mbo'ers, hbo'ers als academici kunnen zich aanmelden voor deze verkiezing.

Prijzenpakket
De gelukkige eigenaresse van de mooiste studentenbillen van Nederland wordt beloond met een fotosessie voor de Pabo Studentenbox, waarop haar billen zullen worden afgebeeld en wint een 8-daagse all-in vakantie naar Ibiza voor twee personen. De 'runners-up' worden beloond met een reis naar Parijs en ¤250 shopgeld, te besteden op Pabo.nl.

Bal11: Het Grootste Studentengala van Nederland
Bal11 is het Grootste Studentengala van Nederland en vindt plaats op donderdag 19 mei 2011 in Ahoy Rotterdam: het is dé donderdagavond van 2011 vol popmuziek, comedy, dance en de uitreiking van de Studenten Awards van Studenten.net. Met optredens van ondermeer Guus Meeuwis, Krystl, Wolter Kroes & band, Erick E en alle winnaars van de grote cabaretfestivals en de bekendste studentencabaret festivals van Nederland als het VARA Leids Cabaret Festival en Cabaretfestival Cameretten. Uiteraard zullen de winnaars van het AHC Songfestival en het Intercorporaal Songfestival ook niet ontbreken. Bal11 wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver. Die is namelijk ook stijlvol, maar toch uitdagend.


- einde persbericht -



Ingezonden persbericht