Ingezonden persbericht


Alexandre Brachet, winnaar van de eerste multimedia award World Press Photo 2011, zal spreken tijdens driedaags symposium PhotoStories in het Nederlands Fotomuseum.

Afgelopen zaterdag 7 mei werden de winnaars van de eerste Multimedia Contest van de World Press Photo bekendgemaakt. Alexandre Brachet, een van de sprekers tijdens PhotoStories, heeft met zijn productie Prison Valley de eerste prijs gewonnen in de categorie interactive multimedia.

De webdocumentaire Prison Valley laat de gevangenisindustrie zien in Cañon City in de Amerikaanse staat Colorado. Een interactieve productie van fotograaf Philippe Brault, in samenwerking met auteur en co-regisseur David Dufresne en geproduceerd door Alexandre Brachet en Gregory Trowbridge.

Brachet is een van de sprekers tijdens PhotoStories, een driedaags symposium over het gebruik van multimedia door fotografen. Een breed aanbod van projectpresentaties, discussies, workshops en expertmeetings met in de avond lezingen van internationale sprekers als Paul Moakley (TIME Magazine), Bjarke Myrthu (StoryPlanet.com), Todd Heisler (New York Times) en Adrian Kelterborn (Magnum in Motion / Magnum Photo).

Kijk voor het volledige programma van PhotoStories op www.photo-stories.org

Kaarten voor het bijwonen van het volledige symposium of voor dagdelen

Kaartverkoop via online webwinkel van het museum.

Kaarten
¤ 100 - Symposium 19_20_21 mei (incl. openinng)

¤ 15 - Openingsavond donderdag 19 mei 20 uuur
¤ 70 - Middag- en avondprogramma vrijdag 20 mei
¤ 50 - Middagprogramma zaterdag 21 mei

Kaarten voor studenten en jaarkaarthouders
¤ 90 - Symposium 19_20_21 mei (incl. opening)

¤ 12 - Openingsavond donderdag 19 mei 20 uur
¤ 63 - Middag- en avondprogramma vrijdag 20 mei ¤ 45 - Middagprogramma zaterdag 21 mei



Ingezonden persbericht