Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Veel animo voor Positieve Energie Prijzen
Verenigingsleven schrijft zich massaal in

's-Hertogenbosch - Het Nederlandse verenigingsleven schrijft zicch massaal in voor de Positieve Energie Prijzen van DONG Energy. De energiemaatschappij stelt duizenden euro's beschikbaar aan initiatieven die een maatschappelijke bijdrage leveren. Inmiddels zijn al meer dan 235 initiatieven aangemeld.

Er is al meer bijna 40.000 keer gestemd. Het initiatief met de meeste stemmen wint. Daarnaast reikt een jury prijzen voor de meest sympathieke initiatieven uit. Na de start eind april schreven al meer dan 235 initiatieven zich in. Tot 18 juni kunnen nieuwe initiatieven zich aanmelden. Eind juni worden de prijzen uitgereikt. Op de website http://positief.dongenergy.nl kunnen deelnemers zich aanmelden en kan er worden gestemd.

Nederlandse samenleving

Monique van Weert, manager marketing en retail bij DONG Energy: 'We zijn blij dat al deze geweldige initiatieven meedoen. Deze positieve bijdragen zijn een geweldige inspiratie voor de samenleving, die we als DONG Energy graag steunen.'

De actie

De actie loopt in alle provincies. Het sponsorgeld wordt per provincie toegekend aan de drie initiatieven met de meest behaalde stemmen. Daarnaast worden door een jury per provincie de meest sympathieke initiatieven gekozen. Het maximaal te verdienen sponsorgeld is ¤ 3.000,- voor de deelnemers met de meeste stemmen. De nummers twee en drie kunnen respectievelijk maximaal ¤ 2.0000,- en ¤ 1.000,- winnen. Tot 18 juni kunnen zij stemmen werven voor hun initiatief. Naast de provinciale winnaar krijgt het initiatief dat landelijk het meest stemmen weet te verzamelen totaal 5.000 euro.

Over DONG Energy
DONG Energy is een Scandinavisch energiebedrijf met wereldwijd meer dan 1,5 miljoen klanten, waarvan 150.000 in Nederland. Zij heeft ruim 50 jaar ervaring op de internationale energiemarkt. Het Nederlandse hoofdkantoor van DONG Energy is gevestigd in 's-Hertogenbosch.

Noot voor de redactie,