Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Geen plastic fantastic!

www.ilovespeelgoed.nl is een nieuwe online speelgoedwinkel.

ilovespeelgoed.nl richt zich op vrouwen boven de 25 jaar. Levenslustige vrouwen die druk in de weer zijn met liefde, werk, kids, vriendinnen, houden van kwaliteit, design en dol zijn op alles wat 'nieuw' is!

Op ilovespeelgoed.nl vind je geen plastic fantastic, maar bijzondere merken en kwalitatief hoogwaardig speelgoed.

Je vindt er zowel bekende als minder bekende kindermerken, zoals Janod, eeBoo, Mudpuppy, Crocodile Creek, Manhattan Toy, Jellycat, Playmais, Groovy Girls, La Marelle, Sophie de Giraf en de fairtrade merken Win Green, Oskar & Ellen, Global Affairs, Kenana en Anne-Claire Petit.

Het uitgebreide assortiment is opgedeeld in logische categorieën, wat maakt dat je in no-time het juiste kadootje vindt. Alle bestellingen pakken we gratis feestelijk in, voorzien van een persoonlijke boodschap en bestellingen boven de EUR 50,- bezorgen we gratis!

We snappen dat je geen tijd hebt om thuis op je bestelling te wachten. Daarom werken we samen met TNT PakjeGemak. Dan kun je zelf je bestelling bij een van de 1700 afhaalpunten ophalen. Dat is nog eens handig!

De website biedt nog meer handige tools. Zo kun je bijvoorbeeld een verlanglijst maken voor geboortes, verjaardagen of feestjes en deze naar al je vrienden en familie mailen, snel bestellen zonder een account aan te maken en achteraf betalen.

Ben jij ook een shopper met liefde voor mooi speelgoed en hou je van gemak? Check dan snel www.ilovespeelgoed.nl