Jobijoba, de zoekmachine voor jobs, komt aan in België

19/05/2011 13:29

jobijoba

Allgoob, uitgever van intelligente zoekmachines lanceert vacature.jobijoba.be voor België.

Alle jobs in een klik om het werk van uw dromen te vinden!

Allgoob, uitgever van intelligente zoekmachines, lanceert de Nederlandse versie van de zoekmachine voor jobs Jobijoba België (vacature.jobijoba.be). Jobijoba is aanwezig in 6 landen (Frankrijk, Spanje, Groot-Brittannië, Amerika, België en Australië) en heeft nu al 3 miljoen unieke bezoekers per maand. De site biedt het grootste aantal jobaanbiedingen (www.jobijoba.com) die toegankelijk zijn vanaf een enkele site.

Dankzij enkele overeenkomsten met alle bekende jobsites in België, waaronder Careerbuilder, Stepstone, en LeForem, biedt vacature.jobijoba.be vanaf zijn lancering gratis toegang tot 100.000 jobadvertenties.

Jobijoba is de meest complete en functionele zoekmachine voor jobs ter wereld. Jobijoba is de leader op de Europese markt op het vlak van het verticaal zoeken van kleine advertenties en garandeert de beste overeenstemming tussen de zoekopdracht en de voorgestelde jobaanbiedingen. Dat komt omdat de zoekmotor zowel een beroep doet op de laatste technologieën van microformats als op data mining en semantische detectie; De behaalde resultaten zijn zo precies dat ze de meest gekwalificeerde kandidaten zonder twijfel naar de partnersites zullen kunnen leiden.

"Onze zoekmachine begrijpt de inhoud van de advertenties, zoals iemand die elk woord ontcijfert, waardoor alle aanvragen zeer efficiënt beantwoord kunnen worden. Jobijoba stemt de zoektocht perfect af op de inhoud van de advertentie en leidt de kandidaten dan naar goede sites. " aldus Thomas Allaire, CEO van Allgoob, uitgever van Jobijoba.

Elke dag indexeert Jobijoba alle nieuwe jobaanbiedingen die door de partnersites gepubliceerd worden en verwijdert het automatisch alle verlopen advertenties. Zo kunnen ze de meest geüpdatete advertenties van het web aanbieden!

Naast de klassieke zoekfuncties, via beroep of via onderneming, kunt u met Jobijoba dankzij de technologie van semantisch zoeken ook bij de meest populaire jobs zoeken.

Over ALLGOOB

Allgoob werd in 2007 opgericht door Thomas Allaire en François Goube. Het is een uitgever van intelligente zoekmachines en de eerste Europese uitgever die semantisch web, microformats en data mining combineert. In oktober 2007 lanceerde Allgoob Jobijoba.com, een zoekmachine voor jobs. In 2010 lanceerde Allgoob wipikit.fr, een zoekmachine voor immo, auto en jobs. In 2010 financierde Newfund Allgoob voor 1 miljoen euro.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel