Ingezonden persbericht


Nieuwe versie van de Navigon MobileNavigator voor Android beschikbaar Nu met geavanceerde informatie over de plaats van bestemming

Navigon biedt een gratis update voor de volledige versie van MobileNavigator voor Android'. Deze update bevat extra functies om navigeren met smartphones nog makkelijker te maken. 'Veel van deze functies zijn voortgekomen uit feedback van onze klanten', zegt Mark Stadhouders, Country Manager Benelux. 'Nu kunnen we onze gebruikers een product bieden dat precies op hun behoeften is afgestemd.' Deze update betekent ook dat de app compatibel is met het nieuwe Android 3.0 operating systeem (Honeycomb), dat speciaal is geoptimaliseerd voor tablets'.

Gedetailleerde informatie over de bestemming
Dankzij geavanceerde informatie zijn gebruikers goed geïnformeerd over hun reisdoel, nog voordat ze op weg zijn. Het informatiescherm laat zien wat voor weer het is op de plaats van bestemming is en geeft zelfs een weersvoorspelling voor de komende drie dagen. Met dank aan Clever Parking vindt je eenvoudig een parkeerplek. Maar er is meer, je kunt restaurants in de buurt opzoeken en met twee vingers in- en uitzoomen op de wegenkaart.

Verbeteringen die de applicatie compleet maken
De routeplanner maakt het mogelijk om 50 routepunten vast te leggen en deze op te slaan voor later gebruik. Door middel van zelf gekozen startpunten kun je gemakkelijk een route plannen. App2SD is een toepassing waarmee je 50% van het app-geheugen op je geheugenkaartje opslaat, zodat je meer intern geheugen overhoudt voor andere apps. De optionele Car-Off GPS functie schakelt het GPS-signaal uit', zodat de accu langer meegaat. Als laatste helpt de directe weblink naar Navigon's Android FAQ pagina gebruikers antwoorden te vinden op veel gestelde vragen.

Introductiekorting
De gratis update voor de volledige versie van MobileNavigator voor Android smartphones kan nu worden gedownload in de Android Market. Voor mensen die de MobileNavigator nog niet hebben is de volledige versie van 15 tot 30 mei beschikbaar tegen een gereduceerde prijs: de Benelux versie is beschikbaar voor ¤ 39,95 (in plaats vann ¤ 59,95) en de Europese versie voor ¤ 59,95 (in plaalaats van ¤ 89,95).

###

Over NAVIGON:
Het internationale Navigon AG, met een Duitse achtergrond, is een van de toonaangevende leveranciers van navigatiesystemen. Navigon staat voor hoge kwaliteit GPS-navigatie op Pocket PC's, PNDs en mobiele telefoons dankzij de samenwerking met gerenommeerde fabrikanten van consumentenelektronica. Daarnaast levert het ook professionele navigatieoplossingen zoals driver-assistance functies voor de automotive OEM-markt. Navigon is opgericht in 1991 en heeft meer dan 400 werknemers bij vestigingen in Azië, Europa en Noord-Amerika. - Navigon. And the world is yours.

Voor meer informatie over NAVIGON kijkt u op www.navigon.com Daarnaast kunt u ons online volgen via:
Twitter: http://www.navigon.com/twitter
Flickr: http://www.navigon.com/flickr
YouTube: http://www.navigon.com/youtube
Facebook: http://www.navigon.com/facebook

Navigon bestaat 20 jaar en maakt van deze gelegenheid gebruik om haar klanten een aantal verjaardagsspecials aan te bieden. Voor meer informatie bekijk je het filmpje http://youtu.be/pz7fiqyohRM of ga je naar www.navigon.com/myspecialplaces.