Ingezonden persbericht


Jared Leto zet Amsterdam op zijn kop tijdens de introductie van HUGO, Just Different

19 mei 2011

De Amerikaanse muzikant, acteur en regisseur Jared Leto was gisteren in het hippe Amsterdam voor de perslancering van de nieuwe geur HUGO Just Different. De campagne zal in juli 2010 wereldwijd van start gaan. De introductie werd bijgewoond door de belangrijkste pers op het gebied van beauty, design en persoonlijke verzorging. Ze kregen een voorproefje van de nieuwe geur, én van de nieuwe tv- en printcampagne waarin de creatieve en energieke Jared het stralende middelpunt is.

Het event werd gehouden in een van de hipste locaties in de stad: de übertrendy nachtclub WesterUnie met zijn beroemde industriële decor. De gasten genoten van een onconventioneel diner tegen een live avant-gardistische VJ optreden. De avond bereikte zijn hoogtepunt met de binnenkomst van het relaxte, stralende gezicht van het merk, Jared Leto. HIj begaf zich daarna onder het publiek, poseerde met de gasten voor de fotografen, gevolgd door een live Q&A.

Jared over zijn bezoek: "Amsterdam is een van de creatiefste en spontaanste steden van de wereld. Een geweldige setting voor de introductie van deze nieuwe HUGO-geur. Het concept gaat over het anders zien van dingen, vanuit nieuwe perspectieven en het 'bekende' op zijn kop zetten!"


- EINDE -




Ingezonden persbericht