Nationaal Epilepsie fonds feliciteert Miryanna van Reeden

Persbericht van Nationaal Epilepsie Fonds

Het Nationaal Epilepsie Fonds feliciteert Miryanna van Reeden die vandaag is uitgeroepen tot Miss Nederland Positief 2011. Stichting Nederland Positief maakte dit eerder op de dag bekend. Actrice Miryanna van Reeden ontvangt de prijs onder meer voor haar steun aan het werk van het Nationaal Epilepsie Fonds. En dat kan het fonds zich voorstellen want Miryanna heeft zich in een korte tijd al op zeer positieve en betrokken wijze ingezet.

Het Nationaal Epilepsie Fonds dat zich inzet voor mensen met epilepsie startte deze week een nieuwe campagne waarin Miryanna een belangrijke rol speelt. In deze campagne komt vooral het onverwachtse van epilepsie aan bod. Zo is er een spot op tv te zien, waarvan Miryanna de voice-over insprak, en verschijnen er bijbehorende advertenties in de krant waarop zij samen met hoofdrolspeler Rick uit de spot is te zien.

Miryanna heeft zich de afgelopen tijd in een snel tempo verdiept in epilepsie. In Koffietijd, waar ze dinsdag te zien was, wist zij veel te vertellen over de aandoening. Het Nationaal Epilepsie Fonds herkent hierin de gedreven houding die een Miss Nederland Positief natuurlijk typeert. Daarom feliciteert het fonds Miryanna graag met deze titel.

De komende tijd zal Miryanna actief te zien en te horen zijn in de campagne en in uitingen van het Nationaal Epilepsie Fonds. Ook zal zij een aantal bezoeken brengen aan mensen met epilepsie in zorgstellingen en aan de speciale vakantiereizen voor mensen met epilepsie. Naast Miryanna zijn Astrid Joosten en Erwin Koeman bekende gezichten die zich inzetten voor mensen met epilepsie.

Links:
http://www.epilepsie.nl
Organisatie info:

Nationaal Epilepsie Fonds

Meer informatie over de campagne 'Met epilepsie weet je het nooit' kunt u vinden op www.epilepsi e.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Nationaal Epilepsie Fo nds: Renske Akerboom, communicatiecoördinator (telefoon 030 63 440 63, mobiel 06 23 82 87 33, e-mail akerboom@epilepsiefonds.nl).

Het Nationaal Epilepsie Fonds zet zich in voor mensen met epilepsie door het sub sidiëren van wetenschappelijk onderzoek, het geven van voorlichting, het verstre kken van hulpverlening en het organiseren van speciale vakantiereizen. Het fonds ontvangt geen subsidie en is geheel afhankelijk van giften.