Ingezonden persbericht


Qurius ontwikkelt online upgrade calculator

Slimme tool voor bedrijven met Dynamics NAV

Qurius ontwikkelt online upgrade offerte calculator

Zaltbommel, 20 mei 2011 - Een upgrade van een Microsoft Dynamics NAV systeem naar een nieuwe versie kan bedrijven veel opleveren. Qurius heeft een online upgrade calculator ontwikkeld, waarmee een gebruiker direct inzicht krijgen in de kosten van zo'n upgrade. Deze calculator is uniek in de wereld van bedrijfssoftware.

Na het uitvoeren van de scan beschikt het bedrijf over een heldere business case: wat zijn de kosten en baten van het huidige systeem, wat kost een eventuele nieuwe versie en wat levert een upgrade op? Op basis van de scan-gegevens kan Qurius vervolgens een projectplan voor een migratietraject ontwikkelen.

Hubert Berger, Manager Marketing & Strategy van Microsoft Business Dynamics is enthousiast over de tool: "De door Qurius ontwikkelde online upgrade calculator geeft eenvoudig en snel inzicht in de investering die nodig is om over te stappen naar Dynamics NAV 2009. Dynamics NAV 2009 is erg gebruiksvriendelijk, waardoor medewerkers slimmer en sneller werken en zo meer bijdragen aan het succes van een bedrijf."

Waarom een upgrade?

Een upgrade wordt vaak gezien als niets meer dan een migratie van een verouderde versie naar een actuelere versie van de bedrijfssoftware. Het betekent echter veel meer dan dat. Bedrijven profiteren van nieuwe functionele en technische mogelijkheden en maatwerk wordt geëlimineerd. Het systeem voldoet bovendien weer aan de nieuwste wet- en regelgeving. Een upgradetraject is een investering met een duidelijke meer-opbrengst.

Qurius N.V.
Qurius biedt IT-oplossingen: ontwerp, architectuur, infrastructuur, implementatie en systeembeheer van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Zaltbommel bedienen we klanten door heel Europa, onder andere in België, Duitsland en Oostenrijk, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië. In 2010 hebben we openlijk onze doelstelling uitgesproken om honderd procent duurzaam te opereren in 2014. Hiermee willen we uitgroeien tot de Europese organisatie, leidend in duurzame ICT. We werken met klanten en partners die net zo ambitieus zijn en dezelfde duurzaamheidsdoelstellingen hebben. Qurius is genoteerd aan Euronext Amsterdam sinds 1998. Voor meer informatie kijk op www.qurius.nl