Google Shopping zorgt voor nieuwe arbeidsplaatsen


Nederlands internet marketing bureau zoekt eerste Google Shopping expert

's-HERTOGENBOSCH, 20110520 -- Google Shopping is 3 mei live gegaan in zijn nieuwe versie. Dit zorgt nu al voor nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Tribal Internet Marketing zoekt de eerste Google Shopping Expert.

Nieuwe kansen
Google Shopping heeft de nodige impact op webwinkels. Winkels worden meer en meer vergeleken, traditionele vergelijkingssites als Kieskeurig en Beslist.nl. worden minder belangrijk en historisch opgebouwde topposities in Google verliezen mogelijk een deel van hun waarde. Wat precies de impact is, is nog afwachten. Wat vaststaat, is dat Google Shopping niet alleen voor nieuwe kansen voor webwinkels zorgt, maar ook voor de arbeidsmarkt. De nieuwe functie die ontstaat, is die van Google Shopping expert.

Nederlands internet marketing bureau heeft primeur
Het Bossche Tribal heeft de primeur en werft als eerste een medewerker voor dit nieuwe vakgebied. "Een Google Shopping medewerker moet verstand hebben van het optimaliseren van Google resultaten, het nodige afweten van productfeeds en verstand hebben van consumentenreviews. Maar een ideale kandidaat weet dat natuurlijk al," aldus Mark van Werven, CEO van Tribal Internet Marketing.

Over Tribal Internet Marketing
Tribal Internet Marketing zorgt voor een verhoging van het online rendement van een select aantal toonaangevende opdrachtgevers door maatwerk en een intensieve samenwerking. Tribal Internet Marketing is Google AdWords Certified Partner.