Ingezonden persbericht


Den Haag, 16 mei 2011

Cohen spreekt op jaarlijkse Stadsconferentie

Zaterdagmiddag 21 mei zal partijleider Job Cohen de 16e Stadsconferentie van de PvdA Den Haag toespreken. Volgens de organisatie de kers op de taart van een mooi en vol programma.

Tijdens de jaarlijks terugkerende Stadsconferentie bekijkt en bespreekt de PvdA samen met leden en belangstellenden de staat van de stad. Dit jaar binnen het thema 'Op reis in Den Haag - Eenheid in diversiteit'.

Afdelingsvoorzitter Martijn Balster: 'Wij willen ons laten inspireren door een bezoek te brengen aan bijzondere plekken en inwoners die zich op een speciale manier inzetten voor Den Haag. Hiervoor is een leuk en divers programma samengesteld met excursies op vele plekken in de stad en workshops op de conferentielocatie.'

Programma

Zowel leden als niet-leden kunnen zich aanmelden voor de conferentie en een van de excursies of workshops. Hierbij kan onder meer worden gekozen uit een bezoek aan de Chinese of Indiase buurt, meelopen met Buurtinterventieteam Kortenbos, een workshop politiek of social media, een debat over de toekomst van de partij en nog veel meer.

De dag wordt afgesloten met een zinderende en prikkelende speech van Job Cohen.

De Stadsconferentie van PvdA Den Haag vindt plaats op zaterdag 21 mei van 12.30 tot 17.00u in het Magazijn, Esperantoplein 19. Het volledige programma is te vinden op www.stadsconferentie.nl. Op deze website kan men (leden én niet-leden) zich tevens opgeven.