Politie Gelderland-Zuid

Mannen mee na mishandeling

Groesbeek, 22-05-2011 o In de nacht van zaterdag op zondag werden politieagenten naar een eetgelegenheid aan de Spoorlaan gestuurd. Daar zou een vechtpartij gaande zijn.

Bij de eetgelegenheid spraken ze met meerdere betrokkenen. Hieruit werd duidelijk dat de eigenaar van de eetgelegenheid eerder die avond twee mannen en een vrouw de zaak had uitgezet omdat ze vervelend waren. Vervolgens zouden de twee mannen later zijn teruggekomen. Eén van hen had een honkbalknuppel in zijn handen en dreigde daarmee. De eigenaar en een aantal klanten pakten hierop de honkbalknuppel af. Buiten zou vervolgens een worsteling zijn ontstaan waarbij een 36-jarige man uit Groesbeek geschopt zou zijn. Zowel de eigenaar als de 36-jarige gaven aan aangifte te willen doen.

In de omgeving konden agenten één van de verdachten, een 20-jarige man uit Groesbeek, aanhouden. Een 25-jarige man uit Groesbeek werd later bij zijn woning als verdachte aangehouden. Beide mannen zitten vast en worden verhoord. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is en wat ieders aandeel is geweest.

(10)

Laatst gewijzigd 22-05-2011 12:19 | © Regio Gelderland-Zuid |