23 mei John van den B rom en ADO Den Haag spelers landelijke aftrap

Persbericht van Colo, Samenwerkende Kenniscentra voor

Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven
Leerlingen begeleiden is topsport

Wij nodigen u hierbij uit om aanwezig te zijn bij de aftrap van een unieke landelijke Tour die door Kenwerk wordt georganiseerd. In het Kyocera stadion in Den Haag geven Kenwerk, ADO Den Haag trainer John van den Brom en enkele spelers van ADO Den Haag het officiële startschot. De link tussen leerlingen begeleiden en spelers trainen is snel gelegd: zowel een praktijkopleider als een trainer investeren beiden in hun ontwikkeling.

Na het ontbijt starten we met een interactieve paneldiscussie over 'Coachen is topsport', waarbij John van den Brom en ADO Den Haag spelers met de praktijkopleiders in gesprek gaan. Na deze discussie overhandigt John van den Brom aan een van de deelnemers van de workshops het eerste Bewijs van deelname. Daarna doen de beide spelers de officiële aftrap van de landelijke Tour.

Programma maandag 23 mei:
08.00 - 09.00 uur Inloop en ontvangst met ontbijtbuffet 09.00 - 09.10 uur Welkom Alien Cnossen, directeur Kenwerk 09.10 - 09.40 uur Paneldiscussie: "Coachen is topsport" 09.40 - 09.50 uur Uitreiking eerste Bewijs van deelname aan een praktijkopleider uit de regio Den Haag
09.50 - 10.00 uur Officiële aftrap van Kenwerk on Tour door ADO Den Haag spelers
10.00 - 10.15 uur Overhandigen Bewijzen van deelname alle deelnemers

Om 10.15 uur start een speciale rondleiding door het stadion waar u aan kunt deelnemen.

Locatie: Kyocera stadion, Haags Kwartier 55 te Den Haag Einde: ca. 11.30 uur

De Tourbus staat op het parkeerterrein van het stadion. Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje in de bus te nemen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.kenwerk.nl/tour
Bijlage:
* persbericht - deskundige praktijkopleiders onmisbaar - landelijk - versie 10doc




Razende Robot Reporter