Gemeente Leudal


Nieuws

Hart voor Leudal

De Dorpsraad Kelpen-Oler en de EHBO vereniging Grathem/Kelpen-Oler organiseren in samenwerking met de RAV Limburg-Noord op maandag 23 mei a.s. een voorlichtings- en instructieavond over het project Hart voor Leudal. Deze avond vindt plaats in het Trefcentrum, Kerkstraat 2A in Kelpen-Oler, aanvang 20.00 uur. De avond is vrij toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Leudal.

Tijdens de avond zal voorlichting worden gegeven over het project en bestaat de mogelijkheid om u direct in te schrijven voor het alarmeringssysteem. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat u een geldig identiteitsbewijs en een kopie van uw reanimatie/AED-certificaat meeneemt. Ook inwoners, die de cursus reanimatie nog niet hebben gevolgd, zijn van harte welkom en kunnen zich op diezelfde avond aanmelden voor het volgen van een cursus. De instructie is eenmalig en een verplicht onderdeel vóór u zich kunt inschrijven in het systeem.

Meer informatie over het project Hart voor Leudal vindt u op de gemeentewebsite (www.leudal.nl) onder het kopje projecten en plannen. Door in het uitrolmenu Hart voor Leudal aan te klikken, treft u ondermeer de folder, een overzicht van de geregistreerde AED's en een overzicht van veelgestelde vragen aan. Ook op de website www.burgerhulpverleninglimburg.nl vindt u informatie over dit onderwerp.