Politie Brabant Zuid-Oost

Politie sluit bureaus aan de Ruysdaelbaan en Begijnenhof

Eindhoven, 19-05-2011 o Vanaf 23 mei gaan de bureaus aan de Ruysdaelbaan en het Begijnenhof dicht voor
publiek. De aangiftebalies van deze twee bureaus worden verplaatst naar de bureaus van de Aalsterweg en de Mathildelaan. Hierdoor kunnen de inwoners van Tongelre en Stratum voor aangiften en bezoek in eerste aanleg terecht bij het bureau aan de Aalsterweg, inwoners van Gestel en Strijp bij het bureau aan de Noord Brabantlaan en inwoners van Woensel aan de Koning Arthurlaan.

Aangifte

Voor het doen van aangifte kan men telefonisch een afspraak maken via 0900-8844 bij een van de bureaus. Het hoofdbureau aan de Mathildelaan is 24 uur per dag geopend voor het doen van aangifte. Voor bepaalde feiten, als bijvoorbeeld diefstal van uw fiets of bromfiets, kunt u internetaangifte doen. Meer informatie over het doen van aangifte is te vinden opwww.politie.nl. Meer informatie over de openingstijden van de bureaus in Eindhoven vindt u opwww.politieeindhoven.nl.

Aanleiding

De reden voor het sluiten van deze twee bureaus ligt in het feit dat de politie in Eindhoven de politieafdelingen van Tongelre en Statum en Gestel en Strijp gaat samenvoegen. Het samenvoegen van de politieafdelingen leidt in een herkenbaar gebied tot een effectievere, meer eenduidige en efficiëntere politiezorg, die de burgers in Eindhoven ten goede komt.