Rob Out naar vastgoed-divisie Ecorys

Persbericht van ECORYS Nederland BV

Per 1 mei jl. is Ir. Rob Out MRE als senior consultant in dienst getreden bij de divisie Vastgoed van ECORYS Nederland B.V. Voor Ecorys zal Rob zich met name richten op het adviseren van opdrachtgevers op het terrein van vastgoedontwikkeling, met speciale aandacht voor woningmarktthema's en -concepten. Daarnaast zal Rob zich bezighouden met grondzaken en gebiedsontwikkeling.

Rob Out (1967) heeft ruime ervaring aan de kant van de overheid en de marksector. Zo bekleedde hij onder meer de functie van manager Gronduitgifte bij het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam en de functie van ontwikkelingsmanager bij Bokx Vastgoed Ontwikkeling.

De divisie Vastgoed van Ecorys staat voor onafhankelijk marktonderzoek, strategisch advies en managementdiensten in de breedte van de vastgoedmarkt, op het snijvlak van de publieke en de private sector. Tot de opdrachtgevers behoren o.a. overheidsinstanties, woningcorporaties, projectontwikkelaars en beleggers.

Over Ecorys
Ecorys heeft uitgebreide expertise op het gebied van sectoranalyses, beleidsonderzoek en impact studies. Ook is Ecorys goed ingevoerd in de structuren en processen die bij Europese besluitvorming spelen, door de vele projecten die het heeft uitgevoerd voor verschillende Directoraten Generaal van de Europese Commissie
Met ons werk willen we een zinvolle bijdrage leveren aan maatschappelijke thema's. Wij bieden wereldwijd onderzoek, advies en projectmanagement en zijn gespecialiseerd in economische, maatschappelijke en ruimtelijke ontwikkeling. We richten ons met name op complexe markt-, beleids- en managementvraagstukken en bieden opdrachtgevers in de publieke, private en not-for-profit sectoren een uniek perspectief en hoogwaardige oplossingen. We zijn trots op onze 80-jarige bedrijfsgeschiedenis. Onze belangrijkste werkgebieden zijn: economie en concurrentiekracht; regio's, steden en vastgoed; energie en water; transport en mobiliteit; sociaal beleid, bestuur, onderwijs, en gezondheidszorg. Wij hechten grote waarde aan onze onafhankelijkheid, integriteit en samenwerkingspartners. Ecorys-medewerkers zijn betrokken experts met ruime ervaring in de academische wereld en adviespraktijk, die hun kennis en best practices binnen het bedrijf delen en met internationale samenwerkingspartners.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Links:
http://www.ecorys.nl



Razende Robot Reporter