Gemeente Boekel


Besluiten en plannen Burgemeester en Wethouders 3 mei 2011

In de vergadering van 3 mei 2011 zijn o.a. de volgende onderwerpen aan de orde geweest.

Concept jaarverslag 2010 en concept begroting 2012 Werkvoorzieningschap Noordoost-Brabant
Het college heeft ingestemd met het concept jaarverslag 2010 van het werkvoorzieningschap Noordoost-Brabant. Het college legt deze stukken voor aan de Raad d.d. 30 juni 2011

Doelgroepen participatiebudget
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om de doelgroepen van het participatiebudget onder te verdelen in drie categorieën. Wanneer het participatiebudget ontoereikend is, krijgen aanvragen in een hogere categorie voorrang op aanvragen in een lagere categorie. Op deze manier wordt het beschikbare budget zo doelmatig en eerlijk mogelijk verdeeld. De categorisering vormt onderdeel van het participatiebeleid dat de Gemeente Boekel aan het opstellen is.

Benoeming de heer N. arts tot lid van de monumentencommissie Boekel Het college van B&W heeft de heer N. Arts benoemd als lid van de gemeentelijke monumentencommissie. Hij vertegenwoordigt de deskundigheid ârestauratiearchitectuurâ.

Wijzigingsplan Lage Schoense 3e fase, Goudsbloem Het college van B&W heeft besloten om het wijzigingsplan Lage Schoense 3e fase, Goudsbloem vast te stellen. Dit wijzigingsplan voorziet in de bouw van één extra woning.

Bezwaarschrift tegen opleggen last onder dwangsom Bouwmaterialenhandel De Schutboom BV
Bouwmaterialenhandel De Schutboom heeft bezwaar ingediend tegen het opleggen van een last onder dwangsom. In het voortraject is een procedurele fout gemaakt waardoor het besluit ingetrokken wordt en het bezwaar gegrond verklaard is.