Hoefnet

Nieuws

Menwedstrijd Maasdijk onder naam van nieuwe vereniging

23-05-2011

Per 2011 wordt de samengestelde menwedstrijd in Maasdijk, beter bekend als de Rabo Menwedstrijd Maasdijk, georganiseerd door een nieuwe vereniging. De organisatie van de menwedstrijd heeft namelijk in april 2011 een nieuwe paardensportvereniging opgericht.

Zelfde mensen

Voortaan zullen alle paardensportevenementen op het wedstrijdterrein in de Maasdijkse Oranjepolder georganiseerd worden door Paardensportvereniging (PSV) Westland. Maar nog steeds zullen Sandor van Vliet, Johan Baas, Ad van Roon, Kees van Vliet en Sanne van Roon de wedstrijden organiseren.

Drie kampioenschappen

Dit jaar heeft PSV Westland onder andere drie kampioenschappen op de agenda staan. Namelijk het regiokampioenschap dressuur onder het zadel en de twee districtskampioenschappen voor het mennen. Er wordt op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus gestart met de dressuurruiters uit Zuid-Holland. Op 21 augustus wordt het districtskampioenschap West voor mennen dressuur en vaardigheid verreden, met afvaardiging naar de Hippiade. In daaropvolgende weekend van 27 en 28 augustus wordt de samengestelde menwedstrijd gehouden, die ook het decor is voor het districtskampioenschap van District West. Om de wedstrijd op een hoger niveau te brengen wordt een aantal hindernissen aangepast. Daarnaast wordt er een nieuwe, grote waterpartij gegraven, die een uitdagende hindernis zal worden voor alle aanspanningen. Deze aanpassingen zullen de menners uitdagen om het beste uit zichzelf en hun span te halen, zodat er een spannende strijd om de kampioenslinten zal ontstaan.

Ontwikkelingen

Ook op dit moment zijn de ontwikkelingen omtrent PSV Westland nog in volle gang. U kunt alle vorderingen bijhouden op de website www.psvwestland.nl (die op dit moment ook nog in opbouw is). Op de website kunt u tevens alle informatie vinden over de komende wedstrijden, lidmaatschap en contactgegevens.