Sebastien Guillon nieuwe General Manager Consumer Products Division

Persbericht van L'Oréal

Sébastien Guillon is benoemd als de nieuwe General Manager Consumer Products Divison L'Oreal Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verkoop van de merken L'Oreal Paris, Garnier en Maybelline NY. De Consumer Products Division is de grootste tak van L'Oreal Nederland B.V. en biedt toegankelijke, innovatieve en kwalitatieve producten voor iedere consument. Een goed en intensief contact met drogisterijketens en grootwinkelbedrijven is hierbij essentieel.
Sebastien Guillon: "De Nederlandse markt is uitdagend maar ik geloof sterk in de kracht van onze merken en ik kijk er naar uit om samen met onze business partners de markt verder te ontwikkelen".

Sébastien heeft de Franse nationaliteit en is 13 jaar werkzaam bij L'Oréal. Hij heeft gedurende zijn carrière diverse marketing en sales functies vervuld in zowel de UK als in Frankrijk en is Zone Marketing Director Garnier en L'Oreal Paris geweest. Sebastien Guillon zal deel uitmaken van het Benelux Management Comité.

Sebastien Guillon vervangt Jan Joost Bosman, die na 11 jaar heeft besloten om L'Oreal te verlaten en uit te kijken naar nieuwe uitdagingen.

*

Links:
http://www.loreal.com



Razende Robot Reporter